Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine revigen şampuan ve advantan s çözelti ilaç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
arkadaşlar bugün doktora gittim saç dökülmesi için kan tahlilime falan baktı normal vitamin takviyesi ve çinko ilaçları verdi bide revigen marka şampuan yanında saça sürülsün diye advantan losyon verdi bu ürünler hakkında bi bilgisi olan varmı acil lütfen teşekkürler

revigen for woman şampuanındamı verdi? ben o şampuanı merak ediyorumda

evet revigen şampuanıda verdi çok yi bence ya 1 hafta oldu saçlarımda dökülme eskisi kadar çok yoğun değil bilmiyorum şampuandan mı yoksa vitamin takviyesinden mi ama bana doktorun verdiği ilaçlar ve şampuan iyi geldi gibi alıp deneyebilirsin canım şampuanı aynı etkiyi gösterir inşallah sanada

cnm sevindim senin için. evdeki şampaunıom bitince alırım belki bende. doktorun verdiği losyonu saç diplerinemi sürüyorsun uçlarınamı?

teşekkürler canım. inşallah sanada iyi gelir şampuan. saç diplerine sürüyorum günde iki kere sabah akşam. yalnız doktor açılan yerlere sür dedi bendede gözle görülen bi açıklık yok o yüzden her tarafına eşit sürüyorum bakalım neler olacak

cnm bu advantan losyon dediğin nasıl bişey. netten baktım ilaç sayfalarına egzama mantar yanık felan çin dio.saç için vermiş sana . saç diplerinde kaşınıtı felanmı var? yoksa saç çıkarıcı olarakmı sür dedi. anlayamadım o yüzden soruyorum. herkesin kullanabileceği birşeymi acaba, cilt soyucu gibi birşeymi?

yok kaşıntı falan bana sadece açılan yerlerin varsa saçında oraya sür dedi bende yok diyince o zaman saçının her yerine çoz az sür dedi. ilk başta bende tereddüt ettim ama 2 haftadır kullanıyorum yan bi etki görmedim. saçımdada kepeklenme egzama kaşıntı vb gibi birşey yok bilmiyorum neden verdi her türlü önleme karşı verdi herhalde sen bilirsin yine canım ya sor bi eczaneye falan yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…