• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Karşı :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akdeniz93

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
16
0
6
İstanbul
Kızlar benim bu konuda bi sıkıntım yok ama kuzenim saçları çok döküldüğü için şikayet edip duruyordu. En son bi arkadaşı önermiş doğum kontrol hapını şampuanına karıştırıp kullanmış. Bakın altını çiziyorum hapı içmemiş, kırıp şampuana karıştırmış. Şuan diplerden bir sürü küçük küçük saçları çıkıyor ve dökülmede azalma olduğunu söyledi. Tabi sadece bu değil bundan önce de ısırgan otu kullanıyordu. İkisinin de yararını gördüğünü söyledi. Denemek isteyen olursa ayrıntılarını öğrenip anlatabilirim :)

Kızlar benim bu konuda bi sıkıntım yok ama kuzenim saçları çok döküldüğü için şikayet edip duruyordu. En son bi arkadaşı önermiş doğum kontrol hapını şampuanına karıştırıp kullanmış. Bakın altını çiziyorum hapı içmemiş, kırıp şampuana karıştırmış. Şuan diplerden bir sürü küçük küçük saçları çıkıyor ve dökülmede azalma olduğunu söyledi. Tabi sadece bu değil bundan önce de ısırgan otu kullanıyordu. İkisinin de yararını gördüğünü söyledi. Denemek isteyen olursa ayrıntılarını öğrenip anlatabilirim :)

Ben de sivilce tedavisi gördüm.O ilacı kullandığımdan beri saç dökülmem var.Tedavi biteli 6 aydan fazla oldu hala saçlarım dökülüyor.Isırgan otunu nasıl kullanmış kuzenin acaba?

Ben de sivilce tedavisi gördüm.O ilacı kullandığımdan beri saç dökülmem var.Tedavi biteli 6 aydan fazla oldu hala saçlarım dökülüyor.Isırgan otunu nasıl kullanmış kuzenin acaba?

üzüldüm senin için genelde doğum kontrol hapının tüy çıkardığını duyarız her yerden demek bazı kişilerde tam tersi etki yapabiliyor. Her banyodan sonra en son durulama suyunu ısırgan otu suyu ile yaptığını biliyorum. Ama kokusundan pek hoşnut değişdi :/ Sadece kuzenimde değil forumda da bi çok kişide etkili olmuş az önce okudum. En doğal yöntem herhalde umarım sana da yararı olur

Back