- Konu Sahibi Arastirmaci
-
Televizyonda bir saç uzmanından aldığım bilgi ile bu uygulamayı denedim inanın sonbahar ayında olmamıza rağmen çok sayıda dökülen saçlar anında kendini yeniliyor.
Malzemeler:
Çam yağı (Çamterebentin değil)
Badem yağı
Sarımsak yağı
Ceviz yağı
Yapılışı:
Her birinden 1 tatlı kaşığı bir tabağa boşaltılır, karıştırılarak saça masaj şeklinde sürülür streçfilm ile saç kapatılır ve 2 saat bekletilir sonra saç şampuanla yıkanır.Su ılık olursa daha makul...
DENEYİN FARKI GÖRECEKSİNİZ...
canım bende yarın alıcam bu saydıklarını turplu suyumla bakalım iyi gidicek mi..kaydirigubbakcemile3 normalde turplu su kendi basına hafta da 1-2 cm uzatıyo buda bakalım uzamasına etki falan eder mi ederse hemen paylaşıcam simdiden sağol güzel tarif için..a.s.
ayy kızlarr çam yağı bulamadığım için formulu eksik uyguladım fakat çam yağının neden katıldıgını sanırım anlamış bulunmaktayım.fisfisfis3 kere şampuanlamama rahmen saçım hala iğrenç kokuyor kesin çam yağı bu kokuyu bastırmak içinkafamçokkarıştı hoş kokusunu bilmiyorum ama terebentin esansı gibidir diye düşündüm.. Neyse diyeceğim şu sakın çam yağı kullanmadan yapmayın en azında çalışanlar yapmasın! Yarın ben işe nasıı gidecem yaaa:çok üzgünüm:
yahu niye bilmiyorum ama bu suna dumankayanın tarifleri bana hiç işe yarıyomuş gibi gelmiyo
kadın paso balon zannumca
çam yağinin kokusu çamterebentine benziyor ama tv'de söylediğim tarifi söyleyince malzemeyi değiştirmek istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?