- Konu Sahibi Arastirmaci
-
hayır kendi konum diye söylemiyorum turplu suyuda bi dene tüm maskelere on bastı valla...:lepi:kaydirigubbakcemile3 arkadasım sağol emek için bende denicem aktar yolu göründü yine...:roflol:
hayır kendi konum diye söylemiyorum turplu suyuda bi dene tüm maskelere on bastı valla...:lepi:kaydirigubbakcemile3 arkadasım sağol emek için bende denicem aktar yolu göründü yine...:roflol:
aramaya yaz canım bulursun ordan turplu suyu iki günde bir turplu su yapmadıgın bi günde bu bakım yagını uygula bakalım ne değişcek ben aynen böyle yapıcam bakım yagınıda hafta da bir uygulicam böylece iki tane bakım yagı olmuş olucak of yahu her gün sacımda bi maske mi olca simdikk..kaydirigubbakcemile3:roflol:
Televizyonda bir saç uzmanından aldığım bilgi ile bu uygulamayı denedim inanın sonbahar ayında olmamıza rağmen çok sayıda dökülen saçlar anında kendini yeniliyor.
Malzemeler:
Çam yağı (Çamterebentin değil)
Badem yağı
Sarımsak yağı
Ceviz yağı
Yapılışı:
Her birinden 1 tatlı kaşığı bir tabağa boşaltılır, karıştırılarak saça masaj şeklinde sürülür streçfilm ile saç kapatılır ve 2 saat bekletilir sonra saç şampuanla yıkanır.Su ılık olursa daha makul...
DENEYİN FARKI GÖRECEKSİNİZ...
turp ve sarmısak beyazlamayı önler diye duymuştum ne derece doğru bilemiycem hihoyyyt
saçtaki beyazlardan kurtulmak için suna dumankaya'nın bi tarifi vardı paylaşayım;
1 adet kuru soğanı rendeleyip suyunu alın
1 bardak soğan suyuyla 1 fincan ceviz yağini kariştirin
bunu masaj eşliğinde sacınıza sürün
4-5 uygulama sonunda etkisini gösteriyormuş CADIARZU
bi dene istersen canım
zaten kocası da bitkisel yaglar üreten bi fabrikanın sahibiymiş..:1closedeyes:
canım maşallah
canım benim saçlar ince telli olmasına ragmen agır gelmedi üstüne üslük bide çamterebentin de kullanıyorum düşün yani..kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar şunuda söyliyim; ben bir tv kanalını göz gezdirirken dinledim ve denedim bende işe yaradı fakat sizin için uygun olup olmadığını uygulamadan anlayamazsınız buyuzden karışım için açtığım formun yazısı gibi aynı etkiyi göstermez ise beni idam etmeyin...Yoksa ben ağlarım
olur mu öyle şey canım :)))
sen tecrübeni bizimle paylaştıniçok teşekkürler.
işe yarayınca iyi de yaramayınca kötü olur mu hiç?
kişiden kişiye değişir,deneyip yanılmayla öğrenilir bunlar.
sana şimdiden çok teşekkürler canım a.s.a.s.
tamam canım bakarım, eger sende hatırlarsan tam konu adını yazarsan sevınırım:1hug:öyle bi konu açılmıştı vardı canım istersen ordan bi bak ama ben öyle bişe bilmiyorum eger varsa bende yaparım yani hiç sorun değil nasılsa binbir çeşit maske yapıyoruz..kaydirigubbakcemile3oda eksik kalmasın canım..
:1hug:teşekkürler canım baya da uygulayan olmuş, bende deneyecegımkaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatmak-icin-uyulmasi-gerekenler-t218987/index.html
burdan ulaşabilirsin canım arkadaslarda sağolsun paylaştılar sonuclarını falan daha cok bilgilendik..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?