Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı Trichos Losyon ve Trichos Şampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

judith86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
18
2
1
38
merhaba arkadaşlar, bir kaç yıldır saç dökülmesiyle ben de boğuşuyorum. daha önce prof cildiye doktoruna gittiğimde bana bir multivitamin vermişti çok memnundum ve bu hafta yine kontrole gittim kullandığım multivitamine ek olarak trichos losyon ve trichos şampuan yazdı. içeriği çok iyi gibi duruyor ama yine de bilemedim hiç kullanan oldu mu bu ürünleri? eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum hem kullanımı nasıl olacağıyla ilgili de merak ettiklerim var. teşekkürler.

Ben kullanıyorum, bana da cildiyecim önerdi. Şampuan baya iyi. Bir de bu tarz tedavi edici özelliği olan şampuanlar genelde kokusuz, kıvamsız olur, trichos öyle diil, hem güzel kokuyor hem de dökülmeyi baya azalttı ama normal şampuan gibi direk köpürtüp yıkamak yerine, durulamadan evvel biraz şampuanlı beklemek gerekiyor. İçindeki etken madelerin saç köklerine nüfus etmesi gerekiyormuş.
Losyonu da kullandım, gece yatmadan saç dibime sürüp yatıyordum, tüm gece duruyor saç diplerinde, saçın . yoğunluğu direkt farketti, ben öneriyorum valla = )

Çok sevindim :) peki bu trichos losyon sprey mi normal mi sürüyoruz? bir de ne kadar sürmem lazım? çok teşekkürler yardım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…