• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı şampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BayanDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
81
82
88
26
Arkadaşlar saç dökülmesi sorununa iyi gelecek bir şampuan öneriniz var mı

Yıllardır saç dökülme sorunu yaşıyorum.. denediğim bir sürü şampuan oldu. Ama şampuanın dökülmeye bir etkisi yok inanın. İçten destekleyin saçınızı bunu anladım ben

Bende aynı sorun bar ben dr tunanın sarımsaklı şampuanını aldım yeni yeni kullanmaya başladım dökülmeyi azalttı ama onun haricinde saç dökülmesine lavanta kürü çok iyi geliyor bir araştır istersen

Bende aynı sorun bar ben dr tunanın sarımsaklı şampuanını aldım yeni yeni kullanmaya başladım dökülmeyi azalttı ama onun haricinde saç dökülmesine lavanta kürü çok iyi geliyor bir araştır istersen
merhaba lavanta kürü ne kadar zamanda etkili olmuştu sizde
Birkaç gündür deniyorum ama belirgin bi değişme yok sanki

Benim de düzleştiriciden dolayı yıllar önce o kadar dökülmüştü ki tarayacak saçım kalmamıştı. Sonra düzleştiriciyi bıraktım zeytinyağlı defne sabunu kullandım ilk yıkamada farkı gördüm, dökülme azaldı. Sonradan lesoleil şampuanını kullanmaya başladım yağlanmayı bile geciktiriyordu. Şuan doğal şampuan kullanıyorum diğerleri saçlarıma iyi gelmiyor ve saçlarım arttığından taramak nedir tekrar öğrendim :KK66:

Back
X