Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı Piorin mi?Revigen mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEVİMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
S

SEVİMM

Ziyaretçi
kızlar saç analizi yaptrdğım yerde gözenklerimi açmak için piorin yada revigen die şampuan önerdiler..deniyeceğim ama hangisi daha ii?blmiorum..kullnnlar varsa yorum yapablr mi?

kızlar saç analizi yaptrdğım yerde gözenklerimi açmak için piorin yada revigen die şampuan önerdiler..deniyeceğim ama hangisi daha ii?blmiorum..kullnnlar varsa yorum yapablr mi?

canım ,
ben organicum kullanıyorum .tamamen doğal ve çok güzel bir şampuan.priorin kullanmıştım,pek de bir faydasını görmedim.kardeşim de revigenin hem hapını hem de şampuanını kullanmıştı.o da pek bir fark görmedi.
benden bu kadar şekerim,umarım işine yarar bu bilgiler :)))

aynı ikileme bende düştüm malesef, etken maddeleri birbirinden farklı bildiğim kadarıyla. bendede fazla dökülme var ve dökülenlerin yerine yenisi gelmiyor, kalanlarsa gittikçe inceliyor. 1 yıl içinde yarı yarıya saçımı kaybettim. şimdi revigen veya priorinden birini tercih edicem ama hangisi?

bn sanırsam revigen alıcm saç analizi yaptrdğım yerde öle demşlerdi.peki kızlarrr bu şampuanı kullanırken sizce öncesinde bakım yapıyım mı saçıma??hani kafmda 1 saat durması gerekn bi maske kullanıp sonra bu şampuanla mı yıkıyım yoqsa direk devm mı ediyim?

yaparsan faydası olur sonuçta. ama kesinlikle kimyasal bi maske olmasın bu derim. yani bir markanın bakım maskesini alıp kullanma. daha önce forumda yazılmıştı, şampuanlarda kremlerde ve maskelerin hepsinin içinde saçı yumuşatıp parlatan silikon var ve bu zamanla saç dibinde kalıntı bırakıyor gözenekleri tıkayıp saçın dökülmesini arttırıyor. sende zaten sorun gözenek tıkanması olduğu için bu tür bir ürün kesinlikle kullanma derim. onun yerine mesela ısırgan otunu haşlayıp, suyunu pamukla diplerine sürebilirsin sonrada şampuanınla yıkarsan daha güzel sonuç alırsın diye düşünüyorum...yerimseniben

saol cnm ya.çok yardımcıı oluorsun gerçkten tşkkr ederm.bn zeytinyağıyla bir şeyler yapmaı düşnüorum ama bakalım ne olur blemm
yadaa bi bakıyım bakımalra fln.önerblceklernz var mı kızlar?

sen sağol canım, bildiklerimizi paylaşmazsak nasıl çoğalabilirizki, keşke işe yarasa. bende 2 yıldır uğraşıyorum saçlarımla, ilk yıl boya röfle yıpranmasını azaltmak, uzatmak, yumuşatmak için uğraşıyorken, 1 yıldırda yaptığım hata bir diyet sonucu dökülmemesi gidenin yerine yenisini gelmesi için çaba sarfediyorum. bu saça döktüğüm para ve emeğin haddi hesabı yok tabiri caizse. her işlemse ancak deneyim oluyor, onlarıda burda anlatmaya çalışıyorum. ilerde kel bir saç profesörü olucam sanırım:)

loli loo ben de aynı senin durmundayım 2 yıl içerisinde hatta 3 yıl içerisinde saçımda epey azalma oldu ve saçımda çok fazla bir kuruluk meydana geldi saç deri hiç yağlanmıyor o yuzden böyle denediğim şeylerden sonra da bir değişme pek olmadı saç tellerim çok garip tek tek bakınca sağlıklı gibi ama genel olarak öyle durmuyor dipten gelen saçlarım daha sağlıklı ama özellikle kulak hizasından itibaren anormallik var eğer tereddüt etmesem kestirip kaynak yaptırırım belki ilerde yaptırırım amabaşkasının saçı diye de çekincem var

kaynak yaptırmayı hiç düşünme derim canım. daha fazla problem yaşamaya başlarsın ve çok emek dökmen gerekir:1no2: keratin kaynak düşünüyorsan, sıcak suyla yıkama, güneşte kalma, saç kremi ve kremli şampuan kullanma diyecekler. tabi böyle olunca saçın hem yeterli nemi alamayacak, hemde sertleştiği için dolaşacak. kendinde tarayamıyacaksın. çok çabuk yorulursun. boncuk kaynak dersende, bir arkadaşım yaptırdı ve 1 hafta sonra çıkardı, cünkü yatarken kafasına batıyordu ve başağrıları başlamıştı. bende düşündüm zamanında sonra vazgeçtim. yinede özel günlerde çıt çıt kullanmaktan vazgeçemiyorum. kaynak yerine en azından çıt çıt düşün, zahmeti ve maliyeti daha az, üstelik görünümde fark yok. hem kaynak kafanda olduğu için kendi kendine şekil vermende dert olacak. ben çıt çıtı alıp çekmecenin kenarına sıkıştırıp bi güzel fön çekiyorum, yada maşayla bukle bukle yapıp öyle kullanıyorumyerimseniben

saol cnm bnmde şu an çok yıprandıı toparlamyaa çalışıorum inş.ulaşırım istedğim saçlara

benim saçlarımda çok yağlanma vardı kızlar revigen çok ıyı geldi araştırdım alırken cok pahalıydı ama işe yaradı hemde boyadan saclarım cok dükülüodu ama dökülmüo artık ben aldıgımda eczaneden buluyodum sımdı burdskı kozmetiklerde bile var fıyatı 32 lira ..:2:

benım cok yoğun sac dokulmem ve açık renk boyadan dolayı saçlarım çok yıpranmıştı revigen şampuan önerdiler eczaneden aldım bide onun saç maske şampuanını önerdıler oda saçı uzatıyomus saçım 1 ayda 3 parmakk uxzadoo lööööööö DD haberınız olsun mutalak a deneyın

ben şu an revigen kullanıyorum. ilk başta dökülme yapıyo ama sonra kesiyo dökülmeyi
sadece şampuandan bir şey bekleme mutlaka ek bakımlar yap ben bemix evingen çam terabantin karıştırıp uyguluyorum sonra revigenle yıkıyorum yumuşacık oluyo bakımdan sonra normal bi şampuanla yapsan o kadar yumuşak olmaz saçı uzatıyo gibi ama başka şeylerde kullandığımdan o mu uzatıyo tam emin değilim. dökülmeyide durduruyor yada yavaşlatıyor.
ama hani bazı şampuanlr yıkadıktan sonra gür gösterir saç telinin kalınlaştırır falan ya bence bu şampuandan onu bekleme bioblas bile daha çok kalınlaştırıyo diyebilirim sırf bu yüzden şampunımı değiştirmeyi düşünüyorum.

Ben de Revigen kullananlardanım. Uzun süredir kullanıyorum artık ucuz şampuanları pek kullanmak istemiyorum. En azından bu tarz ürünlerin içinde çok daha sağlık verecek maddeler var. Tavsiye ediyorum bazı marketlerde de var Migros gibi eczaneden biraz daha ucuza satılıyor. Gayet memnunum ama uç kısımlarında kuruluk olduğu için ekstra bakımlar da gerektiriyor. Düzleştiriciler mahvediyor saçı:/

aşırı kilo kaybından dolayı saçlarım çok fazla döküldü ve halende dökülüyor revigen kullanmaya yeni başladım saç kremi kullanmama gerek bırakmadı yumuşak oldu saçlarım ama saç derim aşırı kaşınıyor

3 yıl önce revigen tablet ve şampuan kullanmıstım dökülmeye bi etkisi olmadı ama saçımı hızlı uzattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…