Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine karşı kesin çözüm bilen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi msk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saç dökülmesine karşı kesin çözüm bilen var mı

sevgili msk, saçımla ilgili çok sıkıntı çektim bir uzman kadar bilgim var:)))eğer çoooooook kötü bir dökülmeden bahsediyorsak kesinlikle bitkiderman'ın salonuna gidip yardım almalısın.Ben 9 ay gittım dökülmem kesildi ve yepyeni saçlarımçıktı.Ama eğer çok dökülmüyorsa hemen doğal bir şampuan al ve içine nette satılan çam yağını dök.hemen kesilecek dökülmen:)))kolay gelsin.Ben üye oldum da yeni konu oluşturarak nasıl mesaj oluşturaağım yardım eder misin?

canım benim de saçlarım çok dökülürdü.Yaklaşık 2.5 yıldır loreal elseve arıgınne direnç(siyahlı pembeli olanı)şampuanı kullanıyorum dökülmüyor inan ki engelledi...Şimdi boya maf etti saçımı o yüzden dökülmeye başladı ama ben memnunum bu şampuandan...

canım benimde saçlarım çok dökülürkü doğum kontrol hapını ezik şampuana kattım hem yumuşadı hemde dökülmüyor eskisi kadar

Benimki de çok dökülüyordu bir ara tatlım. Şampuanıma çam terebentin yağı koydum hep dökülmesini kesti hem de parlattı. Tavsiye ederim. Yanılmıyorsam her 200 ml için 1 kapak koymak gerekiyor. Bir de saçını yıkarken masaj yapıp şampuanı da bekletmen gerekiyor birkaç dakika.

saç dökülmesine karşı kesin çözüm bilen var mı

Ben bu konuda çok çektim diyebilrim. Gerçekten uzun süre araştırdım eczanelere , bazı bitkisel ürün satan yerlere gidip araştırdım. Ama içim pek rahat etmedi açıkcası.. Sonra doktara çıktım ve bana Ducray Anaphase Şampuanı yazdı devlet tarafından karşılanmıyormuş.. Bu isimdeki şampuanı birkaç eczaneye sordum bayilkli bir ürün olmalıkı heryerde bulamadım.Sonunda bir eczanede buldum bana ürünün 42,50 TL olduğunu söylediler.Fiyatı bana biraz pahalı geldi.Saçlarımın dökülmesinden şikayetciyim ama o kadar fazla para vermekte biraz istemedim açıkcası.Sonra biraz araştırdım ve bir site buldum ve gerçekten şaşırdım gerçekten uygun fiyatlar Ducray Anaphase Şampuanın iki adetini 53,39 TL ye aldım.Şampuandan çok memnunum saçlarımın uzaması da daha hızlanmaya başladı.Dökülme problemimde gerçekten azaldı.Doktorumda durumun iyiye gittğini, gözenkelrimin kapandığını söyledi çok memnunum.isterseniz size linkini göndereyim ve bir bakın gerçekten harika ürünler var :) :) sitenin adı sağlık deposu.net

Son düzenleme:
iyi günler bende bu sorunu çok ciddi şekilde yaşadım.Saçlarım günden güne azalıyordu. birçok şampuan ve yağ kullansam da hiçbir şekilde kesin olarak çözüme ulaştığını görmedim..Daha sonra ELSEVE'in yapılandırıcı ve onarıcı serisini kullanmaya başladım..Yaklaşık 6-7 ay düzenli bir şekilde hem saç maskesini hem şampuanını kullandım çam terabentiniyle ve inanılmaz derecede iyi geldi. Onun dışında son zamanlarda sıklıkla duyduğum ve denemeye karar verdiğim şampuanlardan biriside Revox marka şampuan.Yağlı saçlar için olanını kullandım 1 ay kadar ve oda cok cok iyi geldi.YAĞ olarak ekstradan hiçbir şey kullanmadım.Faydasını göreceğinize eminim..Bu arada çok fazla saç boyatmakta saçları döküyor bilginiz olsun...

Son düzenleme:
Back