• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Stres, sağlıksız beslenme, hormonlu gıdalar, vitamin eksikliği saç dökülmesi sebepleri içinde yer alır.
Saç dökülmesine karşı bitkisel çözüm makalemiz bu dertten muzdarip olanlar için hazırlanmıştır.
Saç dökülmesine karşı deva olabilecek bu maske, domates, kakao ve jojoba yağından oluşmaktadır.
Saç bakımı yapmak istiyorsanız, buyrun dökülen saçlar için maske tarifi
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/guzellikkozmetik/sac-dokulmesini-durduran-maske-77039.html

arkadaşlar bunlar güzel ama neden uğraşıyorsunuz tamamen doğal yağlardan oluşan şampuan var ya natrumin diye. zaten düzenli kullanınca her derde çözüm oluyor. ben kepek için kullanmıştım gayet de çözdü sorunlarımı. saçlar çok kıymetli ama vaktiniz de öyle ben tavsiye ediyorum artık saçlarımla ilgili bir sorunum yok çok şükür

Merhabalar, ben de kepeklenme var, ama asıl dökülme var, aynı dertteyim ne olur kesin çözüm bilen olursa bize de yazsın, çok moralim bozuk 2-3 aydır saçlarım çok dökülüyor.

Back