- 26 Aralık 2014
- 92
- 22
- 13
- Konu Sahibi Handecelik
-
Bu kürü uygulamaya başlayacaktımki bu yazını görünce gözüm korktu bide etkisi sonra geçiyor diyen bir arkadaş da olmuşkılzar ben yapıyorum bu karanfil kürü sabah akşam tonıc şeklinde sürüyorum yalnız bir kaç gündür kafamda kaşıntı var ve kaşıdıgım yer hafıften agrıyor ve gecıyor boyle sınek ısırıgı gıbı tatlı tatlı bır kasıntı degıl,ama ıste dedıgım gıbı sankı morarmısta bastırınca hafften agrıyormuş hissi oluyor. anneme dedım anne su kafama bır bak yaramı var ,bit falan mı bulastı kadın 2 gündür tel tel ,kökö kökö bakıyor resmen hıc bır sey yok . . . acaba bu karanfılden olmus olabılır mı dıye dusundumm, uygulayanlardan kaşıntısı olan var mı ?
Bende dso beri yaptim fisfisli bir şişeye koydum sacima uyguladm.aksam yaptim yattim sabah kalktim hafif hafif kasinti ve yanma oldu.ben cam bir şişeyi güzelce yikadim.bir kiloluk siseydi içine tam dolu olmayacak şekilde bir avuç karanfil attim.kapagida kapatip oda sicakliginda güneş ve isik görmeyen dolabin içinde beklettim.24 saat yaziyodu nette ama ben onu unuttum 3 gün bekledi aklima geldi.aldim onu karanfiller üstte dik dik duruypdu aldigimda dibe cokenler de vardi.karanfilleri cikardim icinden.parfüm sisem vardi onu yikadim güzelce bbirkaçgun disarda beklettim kokusu cikti .o şişeye döktüm sudan ve kalani şişede duruyor öyle.sacima sktigimda biraz basim agirdi sacm oyle kurudu ama karanfilden sanirm kasindida ama saclarim kabardida boyle bi havali oldu.iki günde bir uygulayn diyordu nette.öyle yapicam inşallah uzar saclarim saglikli şekilde.benim cildim hassas belki ilk yaptigim için alerji olmusumdur.zamanla cilt alisinca geçer herhalde.[/QUOTE]OTE="mne19, post: 37401354, member: 232332"]kılzar ben yapıyorum bu karanfil kürü sabah akşam tonıc şeklinde sürüyorum yalnız bir kaç gündür kafamda kaşıntı var ve kaşıdıgım yer hafıften agrıyor ve gecıyor boyle sınek ısırıgı gıbı tatlı tatlı bır kasıntı degıl,ama ıste dedıgım gıbı sankı morarmısta bastırınca hafften agrıyormuş hissi oluyor. anneme dedım anne su kafama bır bak yaramı var ,bit falan mı bulastı kadın 2 gündür tel tel ,kökö kökö bakıyor resmen hıc bır sey yok . . . acaba bu karanfılden olmus olabılır mı dıye dusundumm, uygulayanlardan kaşıntısı olan var mı ?
ise yaradi mi canimaynen canım çok güzel kokuyor bayıldımmmm
yaptıgınzda saçınızda agırlaşma oluyor muydu acaba yanı sonrasında durulama gerektiriyor muKaranfil çayı için saç dökülmesini % 98 önlüyor. 7-8 karanfili sıcak suda demleyin. Yada normal çayiniza atip icin. Farkinda olmadan ictim sac dökulmemin durdugunu farkettim. Kesinlikle deneyin mucize gibi birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?