- Konu Sahibi Handecelik
bu aralar çok düzenli yapamadım zaten yeni başlamıştım haftaya bi düzene koyup yaparım sonuçları yazarım yine cv içinde Teşekkürler nataliaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kuru uyguladıktan sonra saçlarıni fırçalamayi unutma emi püf noktasiymisArkadaşlar gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Benim 3. Günüm bi gelişme yok daha.
Şimdi anlamadığım bişi var sen karanfil küründen mi bahsediyorsun yoksa yukarda yazdığın saç bakım ürünlerinden mi ; )iki gün üst üste kullanıyorum bir gün ara veriyorum tonik diye bir ürün var onu sabahları nemli saçlarımın diplerine masaj yaparak uyguluyorum kremi ise sadece saç uçlarına uyguladığım için ben gayet etkisini gördüm ve etkili....
bu şekilde hepsini tek seferde kullanmayı ilk defa duyuyorum. Bence tonik şeklinde kullanmak daha mantıklı hem sürekli uğraşmıyorsun kürü hazırlamak için. Hem de bekledikçe daha faydalı. Benim 1 haftam doldu dün faydasını görmeye başladım. Dökülmem % 80 azaldı diyebilirim. Ama yıkarken ve tararken dökülür tahminimcekızlar ben nette bir bakım sayfasında okudum bir bardak kaynar suya 10-15 tane karanfıl atarak 10 dk demlıyorsunuz sacınızı yıkayıp duruladıktan sonra en son bu bır bardak suyu dokuyorsunuz ve haluya sarıyorsunuz yanı karanfıllı su durulanmıyor. şimdi şunu sorucam tonık olara sabah akşam uygulamak mı sızce bu benım anlattıgım metod mu ıyıdır? ben kulandıgımda farkını saclarımda dolgunluk ve hacım olarak gordum henuz 2 kez uyguladım
pekı bu karısımı ne kdr ve nasıl saklıyabılıyoruzbu şekilde hepsini tek seferde kullanmayı ilk defa duyuyorum. Bence tonik şeklinde kullanmak daha mantıklı hem sürekli uğraşmıyorsun kürü hazırlamak için. Hem de bekledikçe daha faydalı. Benim 1 haftam doldu dün faydasını görmeye başladım. Dökülmem % 80 azaldı diyebilirim. Ama yıkarken ve tararken dökülür tahminimce
bu şekilde hepsini tek seferde kullanmayı ilk defa duyuyorum. Bence tonik şeklinde kullanmak daha mantıklı hem sürekli uğraşmıyorsun kürü hazırlamak için. Hem de bekledikçe daha faydalı. Benim 1 haftam doldu dün faydasını görmeye başladım. Dökülmem % 80 azaldı diyebilirim. Ama yıkarken ve tararken dökülür tahminimcekızlar ben nette bir bakım sayfasında okudum bir bardak kaynar suya 10-15 tane karanfıl atarak 10 dk demlıyorsunuz sacınızı yıkayıp duruladıktan sonra en son bu bır bardak suyu dokuyorsunuz ve haluya sarıyorsunuz yanı karanfıllı su durulanmıyor. şimdi şunu sorucam tonık olara sabah akşam uygulamak mı sızce bu benım anlattıgım metod mu ıyıdır? ben kulandıgımda farkını saclarımda dolgunluk ve hacım olarak gordum henuz 2 kez uyguladım
Cam kavanozda saklıyorum hafta bir yenilicem. Karanfilleride içinde bekletiyorum 2-3 gün.pekı bu karısımı ne kdr ve nasıl saklıyabılıyoruz
ben de hazırlayıp böyle deneyeyim ozaman daha kolay duuryor hemde, hatta fıs fıslı bir şişeye koyup püskürtmek de olabilir , teşekkür ederim ,bu şekilde hepsini tek seferde kullanmayı ilk defa duyuyorum. Bence tonik şeklinde kullanmak daha mantıklı hem sürekli uğraşmıyorsun kürü hazırlamak için. Hem de bekledikçe daha faydalı. Benim 1 haftam doldu dün faydasını görmeye başladım. Dökülmem % 80 azaldı diyebilirim. Ama yıkarken ve tararken dökülür tahminimce
Cam kavanozda saklıyorum hafta bir yenilicem. Karanfilleride içinde bekletiyorum 2-3 gün.
sızde mi tonık olarak uyguluyorsunuz ?Benimde azaldı. Çok yoğun bi dökülme vardı yarıya indi diyebilirim ama beni tatmin etmiyor üzülüyorum giden saçlara.
Evet tonik şeklinde saç diplerime masaj yaparak sürüyorum.sızde mi tonık olarak uyguluyorsunuz ?
aynen canım çok güzel kokuyor bayıldımmmmgüzel kokar mis gibi denemek lazım :)