- 9 Ağustos 2013
- 116
- 6
- 38
- Konu Sahibi Handecelik
-
Merhaba arkadaşlar
Bende saçımın dökülmesinden muzdaribim.Gerçekten artık üzülmeye başladım.Dün internetten bayağı araştırdım ve karanfil kürünü buldum.Uygulayan herkes çok memnun.Bende az önce denedim.Saça anında parlaklık veyumuşaklık veriyor.Saçı gürleştirip uzattığınıda okudum.Düzenli bi şekilde her gün kullanacağım.Umarım iyi bir sonuç alabilirim:)
aynen yağlar hiç bi işe yaramadı bende. Dr a gittim kaç kare en son bi hormondan dolayı 1 yıl Doğum knt hapı kullanmamı ve minoksil e baslamam gerektiğini söyledi ama ben gebelik düşünüyorum bunların ikisini de kullanamam. Hem dopum knt hapı kullandığın süre dökülmeyi durduruyor kalıcı çözüm değil. O yüzden kendim çözüm bulmaya çalışıyorum çok seyrek saçlarımBen 8 senedir yağlara bakim yapıyorum parlatmaktan başka ise yaramiyo lar bu forumda yazılanların% 90ni denemiş biri olarak söyliyim herkesde aynı etkiler olmuyo malesef o yüzden bundan sonra dökülmesi tamamen geçince ne boya nede yağ kullanmayı düşünmüyorum
Karanfil kurunu nasil yapiyorsunuz ?detaypi aciklarmisiniz?alinti yapip cevaplaraaniz sevinirin
Tesekkur ederim cvbnz icin arkadaslar bende cildiyeye gittim acilma flan daha yok cok sukur vitabiol surupla zinko hapi verdi surup bitti hap daha bitmedi ekimde bayramdan sonra yine gitcm kontrole bakalim ne dicek doktor bu sefer azalma olmadi tokamdan banyodn ciktiginda bisuru sac sikio sntin bozuluyo uice denicem bunuda10-15 adet karanfili bir su bardağı suda 10 dk kaynatıp cam bir kavanoza koydum. Soğuyup rengi çıktıktan sonra kullanabilirsin.Sabah akşam saç diplerime losyon gibi sürüyorum.
2 ay falan sabırla deniyeceğim ben bakalım.Gun içindeki dokulme durdu ama banyodan sonra felaket dokuluyo kel kalmam yakinda
Sen nasıl yaptığını anlatirmisinarkadaşlar ben gerçekten çok memnunum bazen kullanım yanlışlığından da sıkıntı doğabiliyor kesinlikle etkili bence ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?