• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesinde 1 haftada azalma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Arkadaşlar benim saçlarım çok dökülüyordu.Şampuanımı değiştirdim ve Elidor dökülmelere karşı şampuan ve saç kremi aldım.1 haftada saç dökülmesini azaltıyor.hihoyyyt Üstelik kokusu da çok güzel ! bayanssulusmile Şampuanımdan memnunum :nazar:

kızlar bugün boyu kalçalarıma kadar olan saçlarımı kestirdim şuan omzumda o kadar dökülüoki en sonunda sinirden ağlayarak saçlarımı kestirdim ve hala dökülüo çıldırazanjeeeee poff nolursunuz yardım edin =(((((

tatlım ben yeni bişi denedim işe yarıo bir awuç karanfili 500 ml sda bi gün bekletion karanlıkta sonra hergün şaç diplerine sürüyon hergün we tarıyon saçları birazda saç diplerine masj yapcan ii gelio

cnm takılmıcak gibi deil her yer saçımla dolu elimi saçımı atamıorum avuç avuç saç dökülür mü ya her elimi saçıma götürdüğümde..gürlüğünden toka tutmayan saçıma tel tokası yetio artık.. kan tahlili yaptırdım kan ve çinko hapları kullanıorum denemediğim bakımda kalmadı ama sonuç koca bi sıfır.. nası takmıyım siz söleyin =(((( bnm durumumda olupta dökülmesi duran varsa nolur yardım etsin

Saçlarım o kadr fazla dökülmüyodu benim ama taradığımda bi tarak doluyodu hemen hemen Sürmeli karanfili dene bi yerde daha duymuştum ben bilmiyorumkismile

Aynı dertten muzdaripim benmde felaket rezaet gece gündüz döklyo ya illaha geldi hele yıknaken daha hassas olymş aslnda çeklmemmesi lazm saçlarnn
yardım lütfen

Benim tepem resmen acilmisti Marmaris te gozluk denerken birde baktim tepem gorunuyor aglayarak otele gitmistim hic unutmam.
Avuc avuc dokuluyordu saclarim ama 2 sey deniyorum 6 aydir cok faydasini gordum saclarim artik dokulmuyor gurlesti ve cok dikkatli bakinca incede olsa saclarim cikti sizede tavsiye edebilirim.

Sac diplerinizi iyice kasiyin sonra zeytinyagi,tuz, sarimsak bunlari iyice dovun zaten macun haline geliyor. Sac diplerine yedirin bastira bastira masaj yapin surup beklerken biraz yanabilir ama inanin cok memnun kalacaksiniz. Ikinciside isirgan otu suyunu her dustan sonra muhakkak sac diplerini ovarak kullanin sonra bir guzel durulayin.

Back