Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Cosmicdust-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
2
0
1
27
Kızlar merhaba, çol büyük bir sorunum var, yaşım daha 19 fakat saçımı çol boyattım. Kızıl renkti ve sürekli boyatıyordum. Eski dolgun ve dalgalı saçlarım şimdi düz ve seyrek. Kafama yapışıyor. Ve önlerimin açıldığını farkettim. eczaneye gidip bioxcin aldım. Danıştım ve bana bemiks bepanten evigen üçlüsünü badem yağıyla saçıma uygulamamı söyledi. İki haftadır uyguluyorum. Ama saçlarım çok seyreldi ve artık ağlamaktan gözlerim şişti. Elimle hepsini toplayınca iki parmak kalınlığı bile etmiyor. Kızlar bana yardım edin ne yapıcam ben, kel olur muyum kellik mi bu daha yaşım 19

Bak şimdi artık üzülme,moralsiz,sıkıntılı ve stresli olunca da saç çok dökülür.Artık saçlarını boyatmayı da kes.Saçlarını küt kestir.Yani boynunda falan olsun çok da kısaltma.Sonra bir tatlı kaşığı badem yağı,bir tatlı kaşığı susam yağı,bir tatlı kaşığı hint yağı ve bir çay kaşığı b5 vitaminini karıştır ve saçının diplerine iki parmak uzunluğunda iyice sür tüm kafa derine.15 dakika bekletip yıka ve şampuanla.Bunu her banyodan önce yap.Şampuan olarak da FARMASİ'nin yumurtalı şampuanını öneriyorum çok iyi geliyor.Yine FARMASİ yumurtalı saç maskesini de öneririm.Ama yağ karışımını mutlaka yap.Saçı besliyor,güçlendiriyor,parlatıyor,kırılmayı engelliyor(büyük ölçüde) ve saçı çabuk uzatıyor.Bir de saçlarını kestir mutlaka.İnşallah her şey iyi olur,moralini düzeltBak bu uzunlukta kestirebilirsin saçını ve katsız kestir ki uzayınca şekilsiz olmasın.İşte bu uzunluk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…