- 23 Eylül 2012
- 128
- 3
- 48
- Konu Sahibi BynPofuduk
aslında sorun bende değil abimde 19 yaşında ve saçları elini kapasına sürtünce dökülüyo gömleği felan hep saç oluyomuş yastığı vs kel kalıcam diye korkuyo buna benzer durumla karşılaşan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamın saçalrı seyrek biraz orta kısmıEğer genetik değilse kellik olmaz. Baban, deden falan kel mi?
tamam teşekkür ederimÖncelikle merhabalar.
Bende de uzun yıllardır saç dökülmesi rahatsızlığı ortaya çıktı, ayrıca ailenin çoğu ferdinde saç dökülmesi sorunu var. Dürüst olmak gerekirse sürekli internet ortamında bu konulara dair bilgiler edinmeye çalıştım ve ne söylenirse uygulamaya çalıştım. Sarımsak mı dersiniz, sirke mi dersiniz, losyon mu dersiniz, şampuan mı dersiniz, ne var ise kullandım. 5 ay falan onlarca ürünü dededim. Baktım saç dökülmesi durmuyor doktora gittim ve bana söyledikleri ile resmen yıkıldım. Saçımda sadece mevsimsel dökülmeler olmuş, mevsimsel saç dökülmesi ise 2 ayda geçiyormuş. Ben bu durumu abartıp o kadar ürün denedim ki gerçek bir saç dökülmesine dönüştü. Tabi durumu sonradan anladım ama iş işten geçmişti. Bunları yaşayan birisi olarak size tavsiyem odur ki abiniz doktora başvursun, zira rahatsızlığın kaynağı genetik mi, tiroid mi, yedikleri mi, erkeklik hormonu mu buradan yazılar yazarak öğrenilemez. Abinizin saç dökülmesi sorununun çözüm kaynağı kesinlikle dermatolog olmalıdır.
Tavsiyemi kulak ardı etmemeniz ümidiyle; umarım abinizin saç dökülmesi durur ve eski saçlarına da kavuşur, geçmiş olsun.
Arkadaşlar saç dökülmesine karşı bir sürü şampuan denedim ama hiçbirisi remolent şampuan gibi başarılı değildi gerçi tek başına şampuan değildi aldığım ürün serum ve solüsyon da vardı kutuda şampuan ve serum acı kahve renginde çok değişik ürünler banyoda bu ikisini kullandım çıkınca da solüsyonunu uyguladım durulamadan hakikaten etkili önce dökülmem arttı, doktoruma sorduğumda ölü saçların döküldüğünü söyledi yerine gelen saçlar daha sağlıklı çıkıyor denedim beğendim yaklaşık iki buçuk aydır kullanıyorum resmen dökülme çok çok azaldı şükür Allahıma...
merhaba,
saçlar haddinden fazla dökülüyorsa kişi kel kalabiliyor bence saç dökülmesi için son zamanlarda yapılmış en iyi şampuan markası Remolent bizzat 3 aydır kullanıyorum dökülmem tamamen durdu desem yanlış olmaz Allah bu mükemmel ürünü yapandan razı olsun . ayrıca şampuan dedim ama ürünün içinde serum ve solüsyon saç spreyi de var yani 3'lü tedavi seti gibi satılıyor sadece her eczanede bulunmuyor ben eczanede bulamamıştım firmadan direkt aldım çok memnunun tavsiye ederim...
remolent şampuan serum ve solüsyon çok başarılı....
sizede merhaba,
ben bu ürünü doktorumun tavsiyesi ile Denizlide bir eczaneden aldım 6 hafta kadar oldu saçlarımda hem dökülme hemde kabuklanma vardı daha başlayalı kısa bir süre oldu ama ilk kafamı yırtarcasına kaşımadan günlerimi geçirmeye başladım dökülmem de çok azaldı Remolent iyi bir şampuanmış , keşke tek şampunıda çıksa piyasaya ben 3'lü saç bakım seti olarak almıştım serum ve solüsyonu da güzel..
Öncelikle merhabalar.
Bende de uzun yıllardır saç dökülmesi rahatsızlığı ortaya çıktı, ayrıca ailenin çoğu ferdinde saç dökülmesi sorunu var. Dürüst olmak gerekirse sürekli internet ortamında bu konulara dair bilgiler edinmeye çalıştım ve ne söylenirse uygulamaya çalıştım. Sarımsak mı dersiniz, sirke mi dersiniz, losyon mu dersiniz, şampuan mı dersiniz, ne var ise kullandım. 5 ay falan onlarca ürünü dededim. Baktım saç dökülmesi durmuyor doktora gittim ve bana söyledikleri ile resmen yıkıldım. Saçımda sadece mevsimsel dökülmeler olmuş, mevsimsel saç dökülmesi ise 2 ayda geçiyormuş. Ben bu durumu abartıp o kadar ürün denedim ki gerçek bir saç dökülmesine dönüştü. Tabi durumu sonradan anladım ama iş işten geçmişti. Bunları yaşayan birisi olarak size tavsiyem odur ki abiniz doktora başvursun, zira rahatsızlığın kaynağı genetik mi, tiroid mi, yedikleri mi, erkeklik hormonu mu buradan yazılar yazarak öğrenilemez. Abinizin saç dökülmesi sorununun çözüm kaynağı kesinlikle dermatolog olmalıdır.
Tavsiyemi kulak ardı etmemeniz ümidiyle; umarım abinizin saç dökülmesi durur ve eski saçlarına da kavuşur, geçmiş olsun.
Merhaba ben Ankaradan Ferruh ,
saç dökülmesi için ürün arayan insanlara yardımcı olmak amacıyla son olarak tecrübe ettiğim bir üründen bahsetmek istiyorum, bir sürü ürün kullanmama rağmen bir türlü dur diyemediğim saç dökülmesi problemime en iyi yanıtı aldığım ürün REMOLENT 3'LÜ saç bakım setinden bahsetmek ve öenrmek istiyorum. ürün şampuan serum ve solüsyondan oluşuyor 3 ürün için fiyatının da gayet makul olduğunu söyleyebilirim. şampuan ve serum siyah renkte ilginç ama bir o kadarda etkili ürünler solüsyonu banyodan çıkınca uyguladım saç derimde bıraktım ciddi şekilde sonuç aldım bir sürü ürüne dünyanın parasını vermiş birisi olarak boş ve ticari ürünlerle uğraşıp kandırılmayın diye sadece Eczanelerde satılan ( her eczanede yok ben epeyce aradım da buldum ) bu ürünü şiddettle tavsiye ediyorum…
Merhaba,
kepek problemimi gideren ve son olarak tecrübe ettiğim memnun kaldığım bir ürün setinden bahsetmek istiyorum REMOLENT 3'LÜ SAÇ BAKIM SETİ bu set içinde şampuan , serum ve solüsyon var şampuan ve serumu banyoda kullandım solüsyonu ise banyo sonrasında saç derime uyguladım kepek bir ay bile geçmeden yok oldu kesinlikle öneririm.
kepek problemi bitmeyen arkadaşlar ben bitirdim şükür nasıl mı doktorumun önerdiği Eczaneden satın aldığım doğru düzgün bir ürün ile REMOLENT 3'lü saç bakım seti kesin öneriyorum çok memnun kaldım ...
Yorumlarınıza genel itibariyle katılıyorum.
La Roche sadece saçı gösterişli kılıyor.
Bioxcin ile saç dökülmesi durdurma arasında uzaktan yakından alaka yok. Bioxcin saç dökülmesini durduruyor diyenin aklından şüphe etmek gerekiyor.
Isırgan otlu şampuanlar genel itibariyle etkili diyebilirim. Sağlam bir marka ise saç dökülmesini durdurma özelliği var denilebilir.
Novocrin hiç bulaşılmaması gereken şampuanlardan birisi. Yarardan çok zarar verir türden.
Priorin ise novocrinden daha beter denilebilir.
Sebamed kişiye göre etki gösteriyor. Dökülme fazla değilse etki gösterebiliyor ancak sorun ciddi ise etkisiz.
Zigavus ise çok değişik bir etkiye sahip. Haftalık olarak etkisi değişiyor, bazen saç dökülmesini durdururken bazen daha fazla döküyor. Bazen saçları yumuşatırken bazen kurutuyor.
Son iki şampuan hakkında fikrim yok. Ama siz saç dökülmesini durduruyor dediğiniz için not alıyorum, deneyeceğim.