Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam 3 aylık bebeğim var .. emziriyorum . Bu aralar saçım dökülmeye başladı. Tarıyorum nerdeyse baya tarağa geliyor ne yapmak lazım .. sizin öneriniz ne ? Şampuan olarak market ürünü kullanmıyorum . Sizin öneriniz ne acaba
Vitaminlere devam ediyor musun? Asm demir ilacına devam etmemi yoksa çok saç dökülmesi olacağını söyledi. Ben 40 imda bıraktım ama i mom latte ye devam ediyorum.
Vitaminlere devam ediyor musun? Asm demir ilacına devam etmemi yoksa çok saç dökülmesi olacağını söyledi. Ben 40 imda bıraktım ama i mom latte ye devam ediyorum.
Doğumdan 3 ay sonra yoğun saç dökülmesi normal diye okumuştum bir yerde, gebelikte yükselen hormonlar artık geri çekiliyor. Eh tabi doğum bir miktar kan kaybı emzirme derken demir eksikliği vs de olmuş olabilir