Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sAC DOKULMESI yardimm...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
123
Herkese merhaba kizlar.4.5 gundur saclarim tutam tutam dokuluyor.banyoda dokuluyor...dururken elimi dokunmamla dokuluyor..tararken.of heryerde herzaman dokulmeye basladi.hawalardanmi neyden bilemedim.benimle ayni durumda olan arkadaslar sizler dokulmeye karsi nekullaniyosunuz ne yapiyosunuz.yardim

aynı durumdayım 6.5 aydır boyattıktan sonra oldu çok şampuan değiştirdim saç derimide çok yordum hata yaptım tabiki ama bu konu çok detaylı saç dökülmesinin bir çok sebepleri vardır önce onu bulmak lazm sanırım hamilesiniz hamilelikte tam tersi saçlar güçlenirr diye biliyorum hamilelik sonrası dökülme yaşayanları duydum. doktora gidin bence 1 2 hafta içinde geçmezse . geçici bişey olabilir hormonlarla alakalaı bşey olabilir önce sbebi bulunmalı.

Benim de aynı şekilde dökülüyordu tatlım. İstersen bir doktora git fe değerlerine baktır. Demir eksikliği de saç dökülmesi yapıyor çünkü. Benim değerlerim 11 çıktı yani düşük. Doktor bana ferro sanol duodenal verdi. Başlayalı 12 gün falan oldu ve inanılmaz derecede azaldı dökülmelerim. Bir de çok kafaya takma. Taktıkça daha da dökülür. Ama doktoru da ihmal etme belki de bu yüzdendir. :34:

Back