Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi ve Yeniden Saç Çıkarmak İçin Bal ve Tarçınlı Kür

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
arkadaşlar merhaba. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyorum. gerek doktorların verdikleri, gerek saç bakım yağları ve eczaneden aldığım serumlarla çok da kalıcı bir çözüm bulamadım. internette dolaşırken bu küre rastladım ve bir çok soruna iyi geldiğini okudum. kilo vermek ve yüzdeki sivilceler için olan kürlerini 2 gündür uygulamaya başladım. yüz için olanı daha 2 kullanımda fayda sağlamaya başladı. kilo verdirmek için olanını ise sanırım 1-2 hafta içinde sonucunu yazmak daha mantıklı olacak. bu kürün saç dökülmesine ve tepe kısımda olan açıklıklara iyi geldiğini de okudum ve başlamayı düşünüyorum. aranızda bunu saç için kullanıp memnun kalanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim. bilmeyenler içinse bu kürün saç için olan uygulamasını internette yazdığı şekliyle yazıyorum

UYGULANIŞI:
SAÇ DÖKÜLMESİ
Saçı dökülenlerle tepesi açılanlar sıcak zeytinyağı içerisine bir kaşık bal, bir tatlı kaşığı toz Tarçın ilavesiyle elde edilen krem banyodan önce başa sürülür ve yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra yıkanır.

5 dakikalık bir uygulama dahi etkili olabilir.

bunu hiç duymamıştım basit bir tarif hem benimde saçım çok dökülüyor hemen deneyeceğim fakat nekadar süre yapılcak hergünmü:44: acaba

hazal kayanın ve daha birçok ünlünün de saçlarını korumak için yaptığı bir kürmüş bu. etkilerini görebilmek için hafta da 1 kere 5-6 hafta boyunca yapmak gerekiyormuş canım

kısmet olursa en yakın zamanda bende denicem canım. umarım şifa olur bende aynı dertten muzdaribim çünkü. ama sanırım ilk olarak yapmamız gereken çok fazla takmamak. çünkü stres yaptıkça daha çok dökülüyor. ama ben iyi geleceğine de inanıyorum. çünkü hgerek bunun yüz için olan kürü gerekse zayıfmak için olan kürleri 3 gndr iyi gidiyor bende. yüzdeki sivilceler de büyük değişiklik var üstelik şuan reglm en fazla çıkması gerekn dönemdeyken çıkmak yerine sönüyor olan sivilcelermde :)

Son düzenleme:
yağ sıcakken demişsin ya canım ne kadar sıcak olmalı?

3-4 dk ılıtmak yeterli olur canım

Yüz için olan kür nasıl tarif eder misiniz

yüz için ölçüsü 3e 1 canım. ben balı 3 çay kaşığı tarçını bir ay kaşığı koyuyorum. yanlız yatmadan 1-2 saat öncesinde yap yatarkende pamukla aldr birazını ki yataga bulaşmasın

Sivilce içinde zeytinyağına bal ve tarçınmı koyup yapıyoruz ?

Ben daha önce çok kullandım kesinlikle yaptırmayın . Evet çok hoş uzun saclara sahip oluyorsunuz ama diplerden saçlarınızı öyle koparıp etkiliyo ki kaynaklar çıktıktan sonra saçlar 5 ay kendine gelemiyor düşünenler varsa asla ama asla yaptırmasın derim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…