• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi ve uzaması konusunda fikir verebilirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
arkadaşımın biri bana çam terebentinin saç dökülmesine iyi geldiğini söyledi şampuanla karıştırıp kullan dedi kullanan arkadaşlar yazabilir mi ben aldım da denemedim daha ve birde içine sarımsakta koysam uzamasına da yardımcı olur mu? yani hem çam terebentini hemde sarımsağı aynı anda kullanabilirmiyiz?cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

yardım edebilecek kimse yok mu acaba ??

ben çam terebentini 7,8 aydır kullanıyorum şampuanumın içnde kullan bence bi zararıolmaz merak etme ama sarımsak çok kötü kokuyo kokusuna dayanabilişrim drsen koy

sarımsağa hiç bulaşma derim. YAstığın havlun heryer iğrenç sarımsak kokuyor. Tiksiniyorsun. Sarımsak özlü bitkisel şampuan kullanabilirsin onlarda koku kalmıyor. çam terebentin bende dökülmeyi engellemiyor ama saç tellini kalınlaştırıyor

anladım arkadaşlar öyle yaparım hani bir taraftan da uzasın demiştim ama çok koku oluyorsa kalsın madem ona başka çözüm bulurum umarım teşekkürler.

saçının uzamasını istiyorsan simanekili kürü dene..
denedimm bizzat onayladım uzatıyor..

sinameki otu+bemix ampül+badem yağı..
sinameki otu kaynatılır az bişi suda süzülür.. süzülen suyun içine 1 kaşık badem yağı ve bemix ampül kırılır..
saç diplerine bu karışım yedirilir.. 2 saat beklet yıka..
haftada 1 yapılcak 8. kür devam et..
uzamayı gör saçını ölçmesen bile gözle görülür uzuyooo

dökülmeye bende çare bulamadım onun için bişe diyemicem..

saçının uzamasını istiyorsan simanekili kürü dene..
denedimm bizzat onayladım uzatıyor..

sinameki otu+bemix ampül+badem yağı..
sinameki otu kaynatılır az bişi suda süzülür.. süzülen suyun içine 1 kaşık badem yağı ve bemix ampül kırılır..
saç diplerine bu karışım yedirilir.. 2 saat beklet yıka..
haftada 1 yapılcak 8. kür devam et..
uzamayı gör saçını ölçmesen bile gözle görülür uzuyooo

dökülmeye bende çare bulamadım onun için bişe diyemicem..

teşekkür ederim sınavlarım bitsin uğraşcam hepsiyle :)birde B vitamini mi ne ondan bahsettiler ama o ampul yerine vitamin koysak oluyor mu?

Son düzenleme:
ampül dediğim b vitamini zaten
bemix..
kırarsın 1 tane saçınızı uzatır..
ama cidden kendim denemesem inanmazdım gecen yıl 8 kür yaptım uzadığını herkes fark etti.
şuan yine yapıcamda dökülme problemim var biraz dursun dökülme en azından azalsın tekrar başlıcam..

ampül dediğim b vitamini zaten
bemix..
kırarsın 1 tane saçınızı uzatır..
ama cidden kendim denemesem inanmazdım gecen yıl 8 kür yaptım uzadığını herkes fark etti.
şuan yine yapıcamda dökülme problemim var biraz dursun dökülme en azından azalsın tekrar başlıcam..

anladım teşekkürler bilmediğim için ilk defa denicem yeni yeni duyuyorum adlarını bakalım işe yarayacak mı :)

anladım teşekkürler bilmediğim için ilk defa denicem yeni yeni duyuyorum adlarını bakalım işe yarayacak mı :)

düzenli uygularsan fayda görürsün bakım konusunda yardımcı olmaya çalışırım..
banyo yapmadan saçını yıkamadan önce sürersin saçlarını toplarsın sen yine işini yap o dursun saçında yıkarsın olur biter..
şampuanıma sarımsakta atmıştım o dönem iksiini kullandım..
şuan dökülmeye çare arıyorum bakımı geçtim artık..

bende istiyorumda sarımsağı denemeyi çok kokuyo diyor herkes öyle mi gerçekten yada kokusunu önlemek için ne yapıyorsun?

bende istiyorumda sarımsağı denemeyi çok kokuyo diyor herkes öyle mi gerçekten yada kokusunu önlemek için ne yapıyorsun?

şöyle söyliyim..
saç ıslakken kokuyorr..
kuruyunca koku felan yok..
ama olursa yağmur yağarsa saçın ıslanırsa yine kokuyor..
su değdikçe kokuyor malesef..
bende bu aralar şarımsaklı şampuan bakıyorum onlarda koku yokmuş öyle bişi dene istersen hem bitkisel oluyo onlar..

yumurta sarısı + zeytınyagı karısımını yap derım ben faydasını gordum parlaklık da verıyo

Sarımsak kokuyor diyenlere şaşırıyorum
Halbuki kötü kokulara karşıda çok hasas biriyimdir ama
kokmuyor arkadaş ya
Bir tek banyo yaparken kokuyor ondan sonra saçını kuruttuktan sonra koku filan yok
Ha su değdiğinde kokuyor filan diyorlar ama yok kokmuyor
Ne bana kokuyor nede etrafımdaki insanlara
Ben bir çok kişiye onaylattım hatta kokmadığını

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarımsak kokuyor diyenlere şaşırıyorum
Halbuki kötü kokulara karşıda çok hasas biriyimdir ama
kokmuyor arkadaş ya
Bir tek banyo yaparken kokuyor ondan sonra saçını kuruttuktan sonra koku filan yok
Ha su değdiğinde kokuyor filan diyorlar ama yok kokmuyor
Ne bana kokuyor nede etrafımdaki insanlara
Ben bir çok kişiye onaylattım hatta kokmadığını[/QUOet

anladım teşekkürler:)

ben zeytinyağıın ısıtıyorum sarımsakta rendeliyorum 3,4 diş sürüyorum saçö diplerim e1 ,2 saat bekletiyorum leş gibi kokuyorum evin içide kokuyo ama duşa giriyorum yıkıoyurm saç kremide süroyorum kokmuyo sonra eşimede koklatıyorum akşam geldiğinde kokuyomu saçım diye yok kokmuyo diyo.yani yıkayınca koku falan kalmıyo

Back