macun kıvamına geliceye kadar sıcak su koycan saça köklerine sürceksin yrım saat bekletcen
canım aktardan mı alacağız?????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
macun kıvamına geliceye kadar sıcak su koycan saça köklerine sürceksin yrım saat bekletcen
bende alıcam bakalım işe yarayacakmı
cnm bişey sormak istiyorum sana sabun yağlandırıyo demişsin ciddi misin?sabun çünkü yağlandırmaz aksine kurutur diye biliyorum merak ettim cidden.bu arada ben de sizin gibi şampuan kullanımını çok azalttım sabun kullanıyorum bende sabun kullandığım zaman saçlarım daha hacimli oluyo.benim saç da senin gibi aynen ince telli ve seyrek çok kötü bi durum gerçekten hiç şekil almıyo az görünmesi de cabası ben defneli bi sabun kullanıyorum artık şampuanı çok çok az kullanıcam.
canımcım ben normal sabun kullanmıyorumki zeytinyağlı sabun hani varya yeşil renkte oluyo aktarlarda satılıyo ondan..ben 2 senedir kullanıyorum çok süper oldu normal direk ve yalnız şampuan kullanırsam ıyy çok kötü oluyo..ben o yüzden dedim yani zeytinyağlı olduğu çabuk yağlandırıyo diye ama hacimli ve çok görünüyo sürekli kullanırsanda saçı çoğaltıyo bizzat ben deneyimliyim..Normal banyoda ben sabunu kulanıyorum sonra en sonunda şampuan kullanıyorum ama bitkisel olanından sende öyle yap öneririm :dance:
avonun bitkisel şampuanı canım
vereyim yasemin limon otu özlü adı..ya varya benim şu 2 senede saçlarıma yapmadığım kalmadı normalde benimkiler ince tellidir.2 sene önce saçlarıma bi röfle yaptırayım dedim afedersin içine ettiler saçlarımın yaptılar baktım aynaya sapsarı iğrençti sonra tekrar boyattım aynı anda sonra olmadı açık oldu tekrar aynı anda defalarca işlem gördü saçım mahvoldu anlıcan sonra 2 senede toparlaya kadar ne çektim dayanıklı olsa neyse ama zateb ince telli mahvettiler sonrada yapa yapa uzmanı oldum hala da yapıyorum en son şimdi enteleyi kullanıyorum..
canım geçmiş olsun maalesef her kuaföre güven olmuyor.Ayrıca teşekkür ederim bu bölümde beni yalnız bırakmadın.Anlaşılan ikimizin tek saç sorunu varmış.Herkesin beline kadar ,gür,ipek gibi saçları var galiba.tatlicadiarzu
Keşke diğer arkadaşlarda bir bakıp tecrübelerini paylaşsa.
Desteğin ve cevapların için sana rep gönderiyorum.a.s.a.s.a.s.
sabunun adı zeytinyaglı sabunmu tam olarak... benimde kel kalcam diye korkuyorumda...
valla ben defne sabunu kullandım arkadaşlar
evet aktardan alcaksınız mümükünse köyden fln akrabanız komşunuz getitirsin
he sakın rengi yeeşilse almayın