Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi İçin Önereceğiniz Ürün Var mı??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kutsalisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
92
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba;
Aslında başlıklarda baktım ama uygun forum bulamadım benim sorunum saç dökülmesi ama ben de değil erkek arkadaşımda önereceğiniz bir ürün var mı acaba ??? teşekkür ederimmm :) :) :) :)

tiroit nedeniyle benim bi ara çok dökülmüştü , eczaneden bitkisel bir şampuan almıştım , hiç güzel değildi , saçlarım çok sert oluyordu ama dökülme kesinlikle durdu ....bence bu konuda eczanelere güvenebilirsiniz , benim kullandığım ürün sadece eczanelerde satılıyordu ...ne yazık ki ismini hatırlamıyorum...
ama önemli olan neden döküldüğünün tespit edilmesi bence ...bir doktora gitse daha iyi olmaz mı

anladım teşekkür ederim canım bizde eczanelerden bakacağız ama once bir ürün tavsiye eden olur belkı dıye dusundum..ilgilendiğin için tşk 8:

bende aynı sorunu yaşamıştım çok üzülüyordum. maranki nin sitesinden saç bakım yağı aldım 3 hafta kullandım çok memnun kaldım.

ben hamilelik dolayısıyla multivitamin tablet kullanmaya başladığımdan beri saçlarım dökülmüyo. ama erkeklerdeki saç dökülmesi, kadınlardakinden biraz farklı sanırım...

Saç dökülmesinin farklı nedenleri var, o yüzden başkasının işine yarayan bir ürün bir diğer kişide hiç bir işe yaramayabilir. Bence bir doktora gitmek daha sağlıklı bir çözüm bulmanızı sağlar.

Mesela benim de saçlarım dökülüyordu bir ara. Vitaminsizlik ve stresten. Stresi hayatımdan çıkaramıyorum ama vitamin almaya başladım. Demir ve biyotin. Saçlarımın dökülmesi durdu, yenileri çıkmaya başladı, feci derecede ışıldıyor ve çok ince telli olmasına rağmen, çok güçlendi.

Konu içeriği nedeniyle "Saç Dökülmesi neden ve çözümleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bnde uzun süredir saç dökülmesiyle karşı karşıya kaldım fakat bi çözüm bulamadım suan fixplant kullanıyorum saç fiberi açıkı olan bölgeyi kapatıyor bn memnunum bu sorunu yaşayanlara tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…