Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için ilaç kullanmış olanlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mabel01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
530
273
Dökülen saçlar için herhangi bi vitamin kullanan var mı kızlar panplus xpecia priorin gibi ? bu ilaçlardan tuylenme sorunu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

ben doktorun verdiği panplus losyon, ketoral ve başka bir saç losyonu kullanıyorum. 5 aydır dökülüyor saçlarım yarı yarıya azalmıştı.. 1 haftadır bunları kullanıyorum ve neredeyse saç dökülmem tamamen bitti.

Ya canım ben panplusı 2 buçuk aydır kullanıyorum gerçekten saçlarımı canlandırdı ufak ufak saçlar da çıktı gibi ama yüzümde hiç olmayan tüyler de çıktı elimde falan yani sende böyle oldu mu dicem de daha bi hafta olmuş kullanalım doktora da demiştim başka yerlerdeki tüyleri de canlandırır mi yok öyle bi etkisi dedi ama okudum benim şikayetim de olan insanlar var hepsi mi böyle acaba bu ilaçların :/

Valla bilmiyorum canim. Zaten tuylenme sorunu olan biriyim. Doktorada soyledim bunu bile bile vermez diye düşünüyorum. Insallah yanılmam

Valla bilmiyorum canim. Zaten tuylenme sorunu olan biriyim. Doktorada soyledim bunu bile bile vermez diye düşünüyorum. Insallah yanılmam
Bana bi de minoderma sprey verdi ondan da memnunum içinde minoxil var. o yapmış olamaz heralde haplar bağlıyorum ben günde üç kere alıyorsun dimi

Ketoral sampuan oluyor. Panplus losyonu sacima sürüp 4 saat bekletip ketoral ile yıkıyorum. Siz panplusun sanpuanini mı kullandınız

Ketoral sampuan oluyor. Panplus losyonu sacima sürüp 4 saat bekletip ketoral ile yıkıyorum. Siz panplusun sanpuanini mı kullandınız
Yok hayır ben bioxcin kullanıyorum doktor panplus sampuan dedi ama sampuanimdan memnun kaldığım için değiştirmedim yarın gidicem iste doktora bu yüzümdeki tuylenme ler haptan mi diye

Tablet
Yok hayır ben bioxcin kullanıyorum doktor panplus sampuan dedi ama sampuanimdan memnun kaldığım için değiştirmedim yarın gidicem iste doktora bu yüzümdeki tuylenme ler haptan mi diye
doktora gittiniz mi? tüylenme ilaçtan mı kaynaklanıyormuş?

Tablet

doktora gittiniz mi? tüylenme ilaçtan mı kaynaklanıyormuş?
Evet gittim saçına etki ettimi dedi evet memnunum dedim. Bi süre daha devam et dedi minoderma sprey kullanıyodum onun yerine panplus losyon verdi hapları günde 2 kere ıcmemi soyledi 3 ay sonra gel dedi

merhaba,
annemde aşırı saç dökülmesi vardı. dipleri iyice açılmıştı. arkadaşım bana alman ürünü tavsiye etti son derece güvenli vede kaliteli yüksel kontrollerden geçiyor sağlık bakanlığından onaylı. saç dökülmesi durdu ayrıca diplerinden minik minik yeni şaçlar çıkmaya başladı. arzu edersen yardımcı olabilirim. 05.... insanlar birbirine güvenmiyor bu devirde ama bizzat resmimi koydum. işyerinde çekilmiş bir fotom. amacım yardımcı olmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettigin ilacın adı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
bahsettiğim ilaç değildir tamamen organik bitkisel bir üründür. LR den alıyorum ben katolog fiyatı seti 137 tl civarıdır. L- RECAPİN SET arzu edersen üye olman konusunda bana danışabilirsin yardımcı olurum kendin alırsan geliş fiyatı yuzde 40 daha avantajlı alabilirsin. ayrıca kullanım şekli ve diğer konularda destek verebilirim. ürünler hakkında geniş bilgiye sahibiz LR ekibi olarak araştır biraz istersen güvenmek önemli. numaramı yazdım whatsaptan ulaşabilirsin.

reklam yapmıyorum karar sizin tabi araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…