• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi için advantan s kullanan varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kullanan yokmu hıc. prospektüsünde sac dökülmesi ile ilgili bir şey yazmıyor bu yüzden emin olamadım. bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum.

benimde dökülmem vardı banada elocon losyon ve advantan verdi ama pek bi etkisini görmedim anlamadım dökülmeyle ne ilgisi olduğunu senin şikayetlerin nelerdi

saçlarım dökülü canım doktora gttım sac derıme baktı. bu losyonu yazdı. birde kan tahlılı daha sonucu almadım. bende advantanın işe yarıyacagını sanmıyorum ama nıe yazdıgınıda anlamadım. kullanıp kullanmamakta kararsızım.

saçlarım dökülü canım doktora gttım sac derıme baktı. bu losyonu yazdı. birde kan tahlılı daha sonucu almadım. bende advantanın işe yarıyacagını sanmıyorum ama nıe yazdıgınıda anlamadım. kullanıp kullanmamakta kararsızım.

canım kan sonucunu alıncada haber verirmisin düzelme varmı

baya gec grdüm kusura bakma tatlım verdıgı ılacı kullanmadım. kan sonucumada normal dedı ama demi,r bağlama kapasitesi yuksek bişi anlamadım bu işten

Back