Evet canım malesef erkeklik hormonu bastirilmadikca bir düzelme olmaz içten çözülmesi lazim yoksa para falan görmüyor gozumValla bilsem ah bi cozum bulsamdoğum kontrol hapi falan icincede faydasi olmuyor asil bu sinirimi bozuyor. Yani hormonlar düzeliyor,kistler yok oluyor hapla birlikte ama sac dökülmesi hala ayni devam ediyor. Prp,Mezoterapi gibi uygulamalar varmis. Onu mu denesem diyorum ama cok pahali. Hos hadi paraya kiyayım diyorum fakat bizimki hormonal olunca bi faydasi olmazsa ya da sonradan tekrar basa dönersem diye düşünüyorum. Bu sefer param bisa gidecek. Of of valla delircem. Rüyalarıma giriyor artik ruyamda saclarim elimde kaliyor falan :) gulsem mi aglasam mi bilemiyorum valla :)
Ya iste erkeklik hormonu dusse bile durmuyor. Hos daha gecen test yaptirdim ilac icmedigim halde hormonlar normal ama dökülme durmuyorEvet canım malesef erkeklik hormonu bastirilmadikca bir düzelme olmaz içten çözülmesi lazim yoksa para falan görmüyor gozum
Ay o benim iste hicbir yerde tuyum yokken yüzümde göğsümde sarı sarı tüyler çıkıyor.Ben de duydum o yöntemi laparoskopi ile yapıyormuş yapan birini duysam olurum o kadar biktimYa iste erkeklik hormonu dusse bile durmuyor. Hos daha gecen test yaptirdim ilac icmedigim halde hormonlar normal ama dökülme durmuyorpco ameliyati varmis bunun uzerine calisan bi doktordan okudum. Yumurtaliklarda delik aciyormus küçük. Erkek hormonu salgisinda duzelme oluyormus. Ama tabi kilolu,bu hastaligi aşırı sekilde yasayanlara uygulaniyormus
Sari tuy yine iyi bende siyah siyah cikiyorAy o benim iste hicbir yerde tuyum yokken yüzümde göğsümde sarı sarı tüyler çıkıyor.Ben de duydum o yöntemi laparoskopi ile yapıyormuş yapan birini duysam olurum o kadar biktim
Ben de 55 kılıyım kilolu mu olmak lazimmis?Sen bu bitli kürlerini hiç denedin miSari tuy yine iyi bende siyah siyah cikiyorama kilom yok adet duzensizligim yok bu yuzden ameliyata uygun olmuyorum. Senin kilon kac?
Benim bir de kas ve kirpiklerim de başladı dokulmeyeDenemedigim bisey kalmadi yacogunu denedim neredeyse
Ay yok sukur o kadar degil kirpiklerim gur ve uzundur onlarda dökülürse yıkılırım herhalde. Ama pco kaş ve kirpik doktugunu hic duymamistim baska bi rahatsizligin falan olmasin doktoruna bunu söylemiş miydinBenim bir de kas ve kirpiklerim de başladı dokulmeye
Evet sanırım makyajdan oluyor eskiden hemen çıkarırdım makyajımı şimdi duruyor akşama kadarAy yok sukur o kadar degil kirpiklerim gur ve uzundur onlarda dökülürse yıkılırım herhalde. Ama pco kaş ve kirpik doktugunu hic duymamistim baska bi rahatsizligin falan olmasin doktoruna bunu söylemiş miydin
Pco olup hamile mi kaldiniz ne güzel ya :) ben cocugum olmayacak diye de cok korkuyorumIyi aksamlar hanimlar bende Ayni sorunla bogusuyorum pco var bendede son hamilelikden sonra 3 yildir Cok sacim dökülüyor bir care bulamadim bulanlar ne olursunuz yazin
İnsülin direnci yok bende. Ya zaten hormonlarda sorun olup sac dokulmesi yasiyorsak bile çözümü yokInsülin direcim var benim. dogum kontroll hapini birakip test yaptirin aradan Üc ay gecsin yoksa hormonlar testde yanlis cikarmis
D vitamini ekstra aliyorum b12 aliyorum folik asit biotin :) kansizligim yok. Daha dogrusu demirim yüksek çıkıyor ferritinim düşük. Niye boyle anlayamadim. Acaba etkisi oluyor mudur diye dusunuyorum doktor onemsemedi ama kan iyi dedi. Yasmin ictim 3 sene hormonlar hersye normaldi fakat dökülme ayni sekildeydi. Suanda da sorun yok gibi gecen tahlil yaptırdım iyiydi. Fakat dökülme devam ediyor. Bölgesel acilma yok genel dökülme var.Ben 10 sene sac dökülmesinden muzdaribimm zaten cok fazla mesajımı görürsün bu konuyla alakalı. Ben sac dokulmemi yendim ve saclarim eski haline kavuştu ama her sene yine ayni dökülmeleri yaşıyorum bu yüzden her yıl 1 kere tedavime devam ediyorum.
Tedavimin baş kahramanı PRIORIN dir. Icten alınan tablet formunda vitamin kompleksi. 3 ay sonrasında dokulmeyi tamamen bitiriyor. Bu arada bende yıllardır pcos ile mucadele etmiş biriyim. Priorin benim hayatımın kahramanıdır. Eski saçlarıma kavusmami sağladı. Bu arada d vitamini kontrollerinizi de ihmal etmeyin.
D vitamini ekstra aliyorum b12 aliyorum folik asit biotin :) kansizligim yok. Daha dogrusu demirim yüksek çıkıyor ferritinim düşük. Niye boyle anlayamadim. Acaba etkisi oluyor mudur diye dusunuyorum doktor onemsemedi ama kan iyi dedi. Yasmin ictim 3 sene hormonlar hersye normaldi fakat dökülme ayni sekildeydi. Suanda da sorun yok gibi gecen tahlil yaptırdım iyiydi. Fakat dökülme devam ediyor. Bölgesel acilma yok genel dökülme var.
Demir yüksek diye ferritin onemsenmiyor. Benim 6ydi en son ferritinFerritini yükseltin. 50 nin altı saç döküyor.
Demir yüksek diye ferritin onemsenmiyor. Benim 6ydi en son ferritin
6 yine iyi bu yuksek hali ,normalde 2lerde hepIyi bir doktor es geçmez. Ferritin 6 rezalet. Oroferon, gyneferon, tardyferon birini alın eczaneden. Reçetesiz kullanabilirsiniz. Bunlar depo draje diye bilinir. Direkt ferritin için verir doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?