• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmeme önerisi olan var mı? (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bide ısırgan yağını dene istersen ben onunla haftada 3 kez maske yapıyorum ALLAH'a şükür saçlarım daha iyi durumda bunun yanında birde tresan ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum ben faydasını biraz olsun gördüm 6 ay kadar kullanırsan (şifa ALLAH'tan tabi) faydasını görüyor insan:4::4:

bide ısırgan yağını dene istersen ben onunla haftada 3 kez maske yapıyorum ALLAH'a şükür saçlarım daha iyi durumda bunun yanında birde tresan ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum ben faydasını biraz olsun gördüm 6 ay kadar kullanırsan (şifa ALLAH'tan tabi) faydasını görüyor insan:4::4:

cnm dediğim gibi yağlara güvenmiyorumm.gerçeğini bulsam yapacam.

karanfilli suyu da denedim ısırgan otunu da..ısırgan otunun suyunu son durulama suyu olarak kullanıyordum..6 ay devam ettim ama saçlarımı çok kuruttu bıraktım..karanfilli suda pek bi değişiklik yapmadı..

sizin oralar neler cnm merak ettim???

zeytin yağlı sabunla yıkayınca dahada kötü olo bu sefer tarayınc açılmıoo açmaya çalıştıkça daha kötüü dökülüyorrr

canım benim memleketim antep onun ıcın dogal zeytınyagı ve sabunu cok fazla eger saf zeytınyaglı olursa asla serlesme olmaz sen benım dedıgımı bı kere dene anlıcaksın farklı sabunla once guzelce yıka sonrada sampuanına cam telebendı sarımsak zeytınyagı koy karıstır onlada yıka ınan sac kremıne gerek kalmıyo ve asla sacın sarımsaklı kokmuyo kurunyunca sac kremını ben asla kullanmıyorum dr kullanma demıstı cunku sacın dogal yaglanmasını engellıyomus sac dokusu nefes almayınca sac dokuluyomus ( bu arada kafamda su beyaz kabuklu yaralardan cıkmıstı onun ıcın dr gitmıstım kullandıgım spreyler ve sampuanlar anlık gecırdı ve ben bu kürü uyguladıgımdan beri eser kalmadı o yaralardan )

karanfilli suyu da denedim ısırgan otunu da..ısırgan otunun suyunu son durulama suyu olarak kullanıyordum..6 ay devam ettim ama saçlarımı çok kuruttu bıraktım..karanfilli suda pek bi değişiklik yapmadı..

bende bugün yapıcam karanfili bi kaç gün suda bekletip saçlarımı o suyla tarıcam buraya sonucunu yazarımmmm

canım benim memleketim antep onun ıcın dogal zeytınyagı ve sabunu cok fazla eger saf zeytınyaglı olursa asla serlesme olmaz sen benım dedıgımı bı kere dene anlıcaksın farklı sabunla once guzelce yıka sonrada sampuanına cam telebendı sarımsak zeytınyagı koy karıstır onlada yıka ınan sac kremıne gerek kalmıyo ve asla sacın sarımsaklı kokmuyo kurunyunca sac kremını ben asla kullanmıyorum dr kullanma demıstı cunku sacın dogal yaglanmasını engellıyomus sac dokusu nefes almayınca sac dokuluyomus ( bu arada kafamda su beyaz kabuklu yaralardan cıkmıstı onun ıcın dr gitmıstım kullandıgım spreyler ve sampuanlar anlık gecırdı ve ben bu kürü uyguladıgımdan beri eser kalmadı o yaralardan )

bende o memlekettenimmm :52:benim saçlarımda kabuklanmalar var.sne hangi cilt doktoruna gitttin.ben hem sait maviye hemde sevil bakıra.sabunu nerden alıosunnn??

sizin oralar neler cnm merak ettim???

zeytin yağlı sabunla yıkayınca dahada kötü olo bu sefer tarayınc açılmıoo açmaya çalıştıkça daha kötüü dökülüyorrr

canım özelmsj hakkım yok ben antalyada oturuyorum canım ama ne konuda oldugunu msj atarsan yardım edebılırım sonucta akrabalrın hesi orda canım:40:

kadınlarda saç ekimi olmuyormuş gibi yalan yanlış bilgiler vermeyin.açıklık ne kadar az ise başarı o kadar fazladır bu bir.ikincisi kadınlarda saç ekimi gayette başarılı yapılır.tek risk şu: kadınların ense bölgesinde saç kökleri erkeklerinki kadar güçlü olmayabiliyor.bu sebeple ekilen saçlar yine dökülme riski taşıyor.
taa azerbeycandan saç ektirmeye gelen dolu kadın var.saç eken doktor saçlara bakar ve ensedeki saç köklerinden eminse ekimi yapar.kadınlardaki sac ekiminde kafayı kazımıyorlar ustelik.bilip bilmeden yazmayın.insanları üzmeye hakkınız yok.benimde sacım çok dökülüyor.dermotologlar sactan pek anlamaz.endokrin anlar.bu yuzden dermotologa gitmedim.endokrinde bulundugum yerde yok.saç dökülmesi yapabilecek (bildiğim) testleri yaptırdım.ama hala yaptırmadıgım testler var.çalışıyoruz malum.fırsat bulunca onları da yaptırıcam.aranızda endokrine gidip test yaptıran varsa bana yazdıgı test listesini yazsın lütfen.
ben tam kan sayımı-demir-tiroid baktırdım sorun yok bunlarda.bunların dısında vitaminlerden çinko-b12-biotin bu 3üne baktırıcam.bu üçü dısında hangi vitamin ve minerale baktırmalıyım.elinde liste olan yazsın lütfen.

kadın hormonların afsh falan gibi bide erkeklik hormonuna baktırman laızm.

bende triod problemi var

kızlar son 2 3 yıldır yoğun bi şekilde saç dökülmem var.çok gür olmasa eskiden bu kadarda az değildi.nerdeyse kel kaldımm.zehirli guatırım var doktor ondan dökülüyodur diyor.3yıldırda yumurtlama iğneleri kullandım çocuk tedavisi için.kiloluyum ve pko hastasıyım.saç diplerimde aşırı kaşıntı ve pullanma var.saçlarımla azıcık oynasam hepsi aşağı iniyor dökülüyor yani.
şuanda doktorumun önerisyle humic şampuan kullanıyrm.

önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 593200

saç dökülmesinin başlıca nedenleri:
Uygunsuz Saç Bakımı ve Kozmetik Ürünler,
Ailesel Saç Kaybı
Eksik Protein İçerikli Beslenme
Demir Eksikliği

Neden cam yagini ve sampuanini denemiyorsun. Kullananlar cok memnun. Ayrintili bilgi icin www.sitesine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back