karanfilinde saça çok iyi geldiğini söylüyorlar.hatta topik bile var.ben şimdi onu deneyecemm inşş şifa bulurum
ben yaptım bi işe yaramadı maya kürünüde yaptım aynı bi işe yaramadı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karanfilinde saça çok iyi geldiğini söylüyorlar.hatta topik bile var.ben şimdi onu deneyecemm inşş şifa bulurum
ben yaptım bi işe yaramadı maya kürünüde yaptım aynı bi işe yaramadı canım
bide ısırgan yağını dene istersen ben onunla haftada 3 kez maske yapıyorum ALLAH'a şükür saçlarım daha iyi durumda bunun yanında birde tresan ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum ben faydasını biraz olsun gördüm 6 ay kadar kullanırsan (şifa ALLAH'tan tabi) faydasını görüyor insan![]()
sizin oralar neler cnm merak ettim???
zeytin yağlı sabunla yıkayınca dahada kötü olo bu sefer tarayınc açılmıoo açmaya çalıştıkça daha kötüü dökülüyorrr
arkadaşlar bu ısırgan suyu saçı mı kurutuyor yoksa saç derisini mi?
karanfilli suyu da denedim ısırgan otunu da..ısırgan otunun suyunu son durulama suyu olarak kullanıyordum..6 ay devam ettim ama saçlarımı çok kuruttu bıraktım..karanfilli suda pek bi değişiklik yapmadı..
arkadaşlar bu ısırgan suyu saçı mı kurutuyor yoksa saç derisini mi?
canım benim memleketim antep onun ıcın dogal zeytınyagı ve sabunu cok fazla eger saf zeytınyaglı olursa asla serlesme olmaz sen benım dedıgımı bı kere dene anlıcaksın farklı sabunla once guzelce yıka sonrada sampuanına cam telebendı sarımsak zeytınyagı koy karıstır onlada yıka ınan sac kremıne gerek kalmıyo ve asla sacın sarımsaklı kokmuyo kurunyunca sac kremını ben asla kullanmıyorum dr kullanma demıstı cunku sacın dogal yaglanmasını engellıyomus sac dokusu nefes almayınca sac dokuluyomus ( bu arada kafamda su beyaz kabuklu yaralardan cıkmıstı onun ıcın dr gitmıstım kullandıgım spreyler ve sampuanlar anlık gecırdı ve ben bu kürü uyguladıgımdan beri eser kalmadı o yaralardan )
sizin oralar neler cnm merak ettim???
zeytin yağlı sabunla yıkayınca dahada kötü olo bu sefer tarayınc açılmıoo açmaya çalıştıkça daha kötüü dökülüyorrr
kızlar son 2 3 yıldır yoğun bi şekilde saç dökülmem var.çok gür olmasa eskiden bu kadarda az değildi.nerdeyse kel kaldımm.zehirli guatırım var doktor ondan dökülüyodur diyor.3yıldırda yumurtlama iğneleri kullandım çocuk tedavisi için.kiloluyum ve pko hastasıyım.saç diplerimde aşırı kaşıntı ve pullanma var.saçlarımla azıcık oynasam hepsi aşağı iniyor dökülüyor yani.
şuanda doktorumun önerisyle humic şampuan kullanıyrm.
önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 593200