How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmem Genetikmiş :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kubrabarbaros_canbey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
230
1
96
İstanbul
arkadaşlar dun şişli etfal cildiyeciye gittim,tepemdeki saçları tuttu bigüzel çekti çekti sonra da bana test veya hrhangi bişey yapmadan genetık dokulmen var dedi ailemde olmayan bişey bu babamın bıle 50 yasında olmasına ragmen tepe kısmı acık değildir.,saç dıplerımdekı erkeklık hormonu fazla salgılandıgı ıcın tepe kısmımda seyrelme varmış,ben kışın sait çiftçi kamu sağlığı merkezinde 3 tup kan verdim hormon,kan ve tiroid testi yaptırdım sonuç olarak demır eksıklıgı ve kansızlık çıkmıştı hormonlarımda bir problem olmadıgını söylemişti şimdi dünde doktor boyle bısey soyleyınce kafam karıstı.benım durumumda olanlar varmı ve neler yaptılar?

bence başka bir doktora gt. saçı tutup çekmeyle genetik dökülme tanısı mı konurmuş. çok saçma geldi. benim abim de doktor hiç duymadım tahlil falan yapmadan teşhis koyduklarını

tmm saçlarımda asırı dokulme var bu ara ama vitamın hapı demır hapı kullanıyorum,bepanthene bemıks evıgen ampul kullanıyorum herseyı yapıyorum acaba mevsımselımı dıyorum dokulmem ıcın cunku cok asırı dokuluyo,psıkolojımı bozucak kadar dokuluyo.

bunu nasıl anladı ki bakmayla tepe bölgende çok açıklık olur bayağı belki öyle diyebilir ama böyle bişey yoksa saç çekmeyle ne ilgisi varmış

teşekkürler cnm sağol işte benım aılemınde anlam veremedgıımz sey bu oturtmuslar arastırma hastanesı olan bı hastaneye yenı mezun bı ınsanı goz ucuyla bakmayla ne olduguna karar verebılcek kadar tecrubesı oldugunu dusunuo zannedersem.cerrahpaşaya gıtmeyı dusunuyorum ama randevu almakta cok zorluk cekıyorum ordanda.

Back