Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmem geçmiyorrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

askralice

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
37
0
34
6ay önce saçlarımı boyadım çok kötü olunca kuaförde aldım soluğu 3saat sonra tekrar boyandı ertesi günler farkettim saçlarımı düzleştirdikçe tutam tutam saç dökülüyo sonrasında iyice çoğaldı dökülmem sarımsaklı şampuan kullandm biara kuruttuoda denemediğim şampuan kalmadı gitmediğim doktor kalmadı boyadan çok yıprandığını dşünüyorum kan tahlillerim iyi çıktı sadece b12 eksikliğim çıktı oda iğnelerle yükseldi bu sana 1 yıl yeter dedi doktor halbuki et yemem kim bilir nezamandır vardı b12 eksikliğim kistim vardı ondan da kurtuldum anlıcağınız hiç böle saçım dökülmezdi elimi attıkça 10 20 tane saç geldiğini bilirim şuan novorcin placenta şampuan kullanıyor saç dökülmesi için saçıma tarak girmezdi boya yüzünden yumusacık yaptı sadece yaglandırıyo hemen gibi geliyor bide konazol kepek ve mantar için şampuan kullanıyorm konazol kullandıgımdan berı normalde elimi saçıma attığımda birsürü saç gelirken simdi 1 2 tel geliyor elime düzelme var gibi saç deerimde kabuk gibi kepekler vardı saç derimin nefes aldığını hissediyorum son 2 haftadır.. ama tararken 1 avuç saç döküyorum banyoda dökülmüyor konazol saçı sertlestiriyo dolaştırıyo biraz oda etki ediyodur belki saçı açayım derken yardım edin ne yapmalıyım :KK43: saçlarım seyreldi artık yenileri çıkıyor yerine allahtan ama dökülmesi durmak bilmiyooorr :KK43:

6ay önce saçlarımı boyadım çok kötü olunca kuaförde aldım soluğu 3saat sonra tekrar boyandı ertesi günler farkettim saçlarımı düzleştirdikçe tutam tutam saç dökülüyo sonrasında iyice çoğaldı dökülmem sarımsaklı şampuan kullandm biara kuruttuoda denemediğim şampuan kalmadı gitmediğim doktor kalmadı boyadan çok yıprandığını dşünüyorum kan tahlillerim iyi çıktı sadece b12 eksikliğim çıktı oda iğnelerle yükseldi bu sana 1 yıl yeter dedi doktor halbuki et yemem kim bilir nezamandır vardı b12 eksikliğim kistim vardı ondan da kurtuldum anlıcağınız hiç böle saçım dökülmezdi elimi attıkça 10 20 tane saç geldiğini bilirim şuan novorcin placenta şampuan kullanıyor saç dökülmesi için saçıma tarak girmezdi boya yüzünden yumusacık yaptı sadece yaglandırıyo hemen gibi geliyor bide konazol kepek ve mantar için şampuan kullanıyorm konazol kullandıgımdan berı normalde elimi saçıma attığımda birsürü saç gelirken simdi 1 2 tel geliyor elime düzelme var gibi saç deerimde kabuk gibi kepekler vardı saç derimin nefes aldığını hissediyorum son 2 haftadır.. ama tararken 1 avuç saç döküyorum banyoda dökülmüyor konazol saçı sertlestiriyo dolaştırıyo biraz oda etki ediyodur belki saçı açayım derken yardım edin ne yapmalıyım :KK43: saçlarım seyreldi artık yenileri çıkıyor yerine allahtan ama dökülmesi durmak bilmiyooorr :KK43:

mrb canım hemen hemen aynı ıslemler gecmıs basımızdan hatta bnm daha fazla yıprandı resmen avuc avuc sac gelıyordu elıme coguda koparak dokuluyordu...neysekı sımdı daha az yanı normal seyrınde dokuluyor
ne yaptım ılk once sacımı kısacık kestırdım hatta konu acmıstım sac modelı dıye bakabılırsın
sonrasında çam terebentın aldım yarısı doktum sampuanıma onu kullandım her dusta bır kez ve
aktarımdan neo cure sac dolgunlastırıcı sarımsaklı sampuan aldım eee baska ne yaptım
dustan sonra asagıdakı sac spreyını sıktım saclarıma
15 gunde bırde yıne aktardan ıcınde bımem kactane yag olan bı karısım aldım onu surdum dustan yarım saat once
hem sacım duzedı hem gurlestı hemde ensemde olan saclarım azcıkında olsa toplanıyor :21::21::21:

$loreal_paris_elseve_sa_bak_m_spreyi_d_k_lme_kar_t_200ml.jpg $images_38860.jpg

çok teşekkür ederim canım yanlız sen koparak dökülüyor demişsin benim kökten dökülüyodu koparak olsa uçlardan falan kestirmek çok işe yarar ama belimdeki saçlarımı omuzlarımda kestirdim fayda etmedi saç derimde problem sanırım çok şampuan değiştirdim kepek falan da oldu çam terebentin herkes çok met ediyo saçımı kurutur mu saçlarım ne yağlı ne kuru normal sayılır

Bende de aynı sorun var maalesef elimi bir atıyorum avuç avuç geliyor nasıl geçicek hiç bilmiyorum :KK50:

yaa çok zor bidurum :KK43: peki doktora gittin mi canım ? yani kan tahlili yaptırdın mı saç dökülmesinin bi çok sbebi var . ama benimde öle azaldı biraz elimi saçıma atıyım 3 tele kdr geliyo çok bunaltıcı bi durum:KK19:

Ben saçlarım için restorex markasını tercih ediyorum. Dökülmelerimi önlediği gibi saçlarımın hızlı uzamasını da sağlıyor. Tam bir bakım şampuanı. ekstra farklı bir işlem yapmama dahi gerek kalmıyor.

cnm kist döküyor başka bırşey aramayın..bende kıst çıkmadan önce o kdr gür saçlarım vardıkı 1 saat fön çekıordu kuaförum..şimdı ıse gören hayret edıor 1 tutam saçım kaldı ne zmn polıkıstık overe yakalandım o gunden sonra saçlarımı kaybettım

cnm kist döküyor başka bırşey aramayın..bende kıst çıkmadan önce o kdr gür saçlarım vardıkı 1 saat fön çekıordu kuaförum..şimdı ıse gören hayret edıor 1 tutam saçım kaldı ne zmn polıkıstık overe yakalandım o gunden sonra saçlarımı kaybettım

benimde kistim vardı geçen sene ama polikıstık over mi ne bilmiyorum iyi huylu kötü flan değişyio ve bu konuda pek bilgim yok ozamanlar küçüldü yok oldu dedi doktor sonra ama hiç saç dökülme problemim yoktu benişm bugune kadar nezaman boyadm ve hyatımda kötü gunler geçirdim biraz ondan sonra oldu 6 7 ay olcak daha cok az bi düzelme var tamamen geçmşicek hiç sanki :KK43: kistlerime gidip gene baktırcam ama cok duydum kistin yuznden saçı dökülen

X