6ay önce saçlarımı boyadım çok kötü olunca kuaförde aldım soluğu 3saat sonra tekrar boyandı ertesi günler farkettim saçlarımı düzleştirdikçe tutam tutam saç dökülüyo sonrasında iyice çoğaldı dökülmem sarımsaklı şampuan kullandm biara kuruttuoda denemediğim şampuan kalmadı gitmediğim doktor kalmadı boyadan çok yıprandığını dşünüyorum kan tahlillerim iyi çıktı sadece b12 eksikliğim çıktı oda iğnelerle yükseldi bu sana 1 yıl yeter dedi doktor halbuki et yemem kim bilir nezamandır vardı b12 eksikliğim kistim vardı ondan da kurtuldum anlıcağınız hiç böle saçım dökülmezdi elimi attıkça 10 20 tane saç geldiğini bilirim şuan novorcin placenta şampuan kullanıyor saç dökülmesi için saçıma tarak girmezdi boya yüzünden yumusacık yaptı sadece yaglandırıyo hemen gibi geliyor bide konazol kepek ve mantar için şampuan kullanıyorm konazol kullandıgımdan berı normalde elimi saçıma attığımda birsürü saç gelirken simdi 1 2 tel geliyor elime düzelme var gibi saç deerimde kabuk gibi kepekler vardı saç derimin nefes aldığını hissediyorum son 2 haftadır.. ama tararken 1 avuç saç döküyorum banyoda dökülmüyor konazol saçı sertlestiriyo dolaştırıyo biraz oda etki ediyodur belki saçı açayım derken yardım edin ne yapmalıyım saçlarım seyreldi artık yenileri çıkıyor yerine allahtan ama dökülmesi durmak bilmiyooorr