Merhaba kızlar benim yaklaşık 3-4 aydır günde 100teli geçen saç dökülme problemim var, saçlarım eskiden yine dökülürdü ama bu kadar çok dökülmezdi, 1 ay önce doktora gittim kan değerlerim ve hormonlarım normal çıktı doktor mevsimseldir falan dedi ilaç falan vermedi.
Bende internette biraz araştırdım çam yağının iyi geldiğini duydum birkaç kere denedim ama yinede tam olarak dökülmemi durdurmadı. Şampuanımıda hep sarımsaklı kullanırım ekstra olarak neler yapmam gerekiyor sizce? Her hafta düzenli olarak saç bakımı da yapıyorum (sinamekili kür) uzaması için kullanıyorum onu ama saçıda güçlendirdiğini düşünüyordum. Saçlarım toplayınca fare kuyruğu kadar kaldı ne olur yardım edin kullanıp sonuç aldığınız formülleri söylerseniz çok sevinirim![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bende internette biraz araştırdım çam yağının iyi geldiğini duydum birkaç kere denedim ama yinede tam olarak dökülmemi durdurmadı. Şampuanımıda hep sarımsaklı kullanırım ekstra olarak neler yapmam gerekiyor sizce? Her hafta düzenli olarak saç bakımı da yapıyorum (sinamekili kür) uzaması için kullanıyorum onu ama saçıda güçlendirdiğini düşünüyordum. Saçlarım toplayınca fare kuyruğu kadar kaldı ne olur yardım edin kullanıp sonuç aldığınız formülleri söylerseniz çok sevinirim
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)