Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmem durdu :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar yaklaşık 3 cü ayıma girmeden daha doğrusu etkisini görmeden burda yazmak istemedim ama yaptığım bakım gerçekten işe yaradı öncelikle sarmaşık özlü herkesin bildiği bir şampuan kullanmaya başladım.İçine 1 kapak çam terebentin ,1 kapak tatlı badem yağı,küçük bir şişe saf b-vitamini ve 8 adet doğum kontrol hapını ezerek kattım.Her yıkamada çalkalayarak kullanıyorum saç uçlarımada pantenin 2 dakikada bakım yapan maskesini kullanıyorum ayrıyeten saç kremi kullanmıyorum daha bir hafta olduğunda saç diplerim çıkıyor normalde ayda bir dip boyası yaparken 15 günde bir zor duruyorum boyamamak için çünkü benim çok beyaz saçım var ırsi malesef :( birde saç boyamıda bitkisel bir markayla değiştirdim saça ne kadar az zarar verirsek o kadar iyi :)ayrıyeten süpergro dax kullanıyorum haftada bir kere ve saçlarımı gün aşırı yıkamaya başladım gerçekten faydasını gördüm bu ürünlerin umarım sizede iyi gelir :)

Arkadaşlar yaklaşık 3 cü ayıma girmeden daha doğrusu etkisini görmeden burda yazmak istemedim ama yaptığım bakım gerçekten işe yaradı öncelikle sarmaşık özlü herkesin bildiği bir şampuan kullanmaya başladım.İçine 1 kapak çam terebentin ,1 kapak tatlı badem yağı,küçük bir şişe saf b-vitamini ve 8 adet doğum kontrol hapını ezerek kattım.Her yıkamada çalkalayarak kullanıyorum saç uçlarımada pantenin 2 dakikada bakım yapan maskesini kullanıyorum ayrıyeten saç kremi kullanmıyorum daha bir hafta olduğunda saç diplerim çıkıyor normalde ayda bir dip boyası yaparken 15 günde bir zor duruyorum boyamamak için çünkü benim çok beyaz saçım var ırsi malesef :( birde saç boyamıda bitkisel bir markayla değiştirdim saça ne kadar az zarar verirsek o kadar iyi :)ayrıyeten süpergro dax kullanıyorum haftada bir kere ve saçlarımı gün aşırı yıkamaya başladım gerçekten faydasını gördüm bu ürünlerin umarım sizede iyi gelir :)

Merhaba ojess ,

Şampuanınızın içine kattığınız ilaveler uzun vadede olumsuz sonuç doğurabilirler. Uzmanların bu konudaki açıklaması ise şöyle : "özellikle " doğum kontrol hapı" nın bu şekilde kullanımının bir risk olduğunu belirtiyorlar. Dışarıdan hormon takviyesi yapıyorsunuz bu ürünü şampuanınıza katarak. Ömrünüzün sonuna kadar hormon takviyeli ürün kullanımı yapamazsınız. Vücudunuza bu şekilde farketmeden hormon takviyesi yapıyorsunuz " .

Ayrıca şampuana katmak suretiyle fayda sağladığımız vitamin takviyelerinin de şampuanın yapısını bozabileceği için faydadan çok zarar verebileceğini belirtiyorlar.

Konuyla ilgili internetten kaynak ve yayınlara ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

Back