- 18 Mart 2011
- 8.185
- 24.348
- 548
- Konu Sahibi Red Phoenix
Kızlar saçlarım ince telli,düz ve yağlı üstelik sarı boyuyorum. Bu kadar şeyin üstüne inanılmaz dökülmeye başladı artık saç görmek istemiyordum nerdeyse günde 2 avuç saçım dökülüyordu ne yapsam fayda etmiyordu yılan yağı şampuanı kullandım oda işe yaramadı. Ama öyle bişeye başladım ki 1.haftada sonuç vermeye başladı. Çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yine de sizlerle paylaşmak istedim. Saçlarımın uçlarına ve az olacak şekilde diplerine tatlı badem yağı,susam yağı ve çam terebentin yağı sürüyorum,saçımı topuz yapıp en az 1 saat bekliyorum. Hatta bazen geceden yapıp uyuyorum sabahında yıkıyorum. pantene dolgunluk veren şampuana sarımsak rendeledim tatlı badem yağı,çam terebentin yağı,susam yağı ve saf zeytinyağı koydum. saçımı bir kez o şampuanla bir kezde aktardan aldığım lavanta şampuanıyla sabunluyorum. 3 hafta oldu keşke farkı gösterebilsem. saçlarım yok denecek kadar az dökülüyor. eskiden her yerden saç toplardım elimi saçıma atınca avucuma saç gelirdi artık yok, o kadar mutluyum ki :) ( bu arada bir arkadaşım pantene şampuanın sarımsak kokusunu daha iyi kestiğini söylemişti o yüzden pantene aldım) Not:Saçınız sarımsak kokmuyor