Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmem bitti çok şükür....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar aldım az önce ilacı içtim.Günde bir kere içiliyomuş tok yada aç karnına diye bir öneri yok ama tok karnına içmek en iyisi aç karnına mide bulantısı yapıyomuş.Geçmiş olsun umrım hepimiz kurtuluruz şu saç dökülmesinden

ewet kesinlikle sabah kahvaltıdan sonra alınmalı yoksa bende de oldu mide bulantısı yapıyor

ya çinko takviyesi alanların süt ve süt ürünlerini kullanmaması gerektiğini okudum bi yerde doğrumudur bu :44:

kısmen doğru canım ..şöyleki eğer süt yada yoğurt yediniz diyelim hemen arkasından hapı almamalısınız ancak 1 saat sonra hapı içebilrsiniz..ama bana kalırsa bunlara gerek kalmadan sabah kahvaltısında içilirse bu detaylara dikkat etmeye gerek almaz ben öyle yapıyorum o yüzden herkese sabah kahvaltıdan sonra almalarını söylüyorum

kizlar cinko hapi alacaginiza hergun birer avuc badem findik ceviz yiyin cinko bayrami yaparsiniz
ilaclarin icinde ne oldugu belli degil ben GNC firmasinin biotin-cinko vitamin kompleksini almistim hemde dunyanin parasini vermistim. 3 ay sonra kafamda yaralar olusmaya basladi ilaci birakinca gecti
dikkat edin kullandiginiz seylere, mumkun oldugunca dogal seyler kullanin.

Son düzenleme:
ewet canım sağlık ocakları yazıyor

teşekkürler
şampuanını ne sıklıkta değiştirdin peki. ben bir ay arayla çeşit çeşit şampuan kullandım
2 kutu bioxcin bitirdiğimde oldu şimdi içinde silikon maddesi bulunmayan hacışakir şampuan aldım
hem içten hemde dıştan koruma :97:

açıkçası ben sürekli şampuan değiştiriyorum yani aynı şampuanı 2. kez kullanmıyorum aslında o da dökülme yapıyor tek bir şampuanda karar kılmak lazım

benim ablam da doktor. bana zincoyu tavsiye etmişti saçlar için. hatta aldım da. eczaneden direkt alabiliyorsunuz. ama evde duruyor. cesaret edemiyorum henüz:44:

saçlarım bitti kalmadı....forumaki arkadaşlarda bilir heryere yazıyorum basbas bağırıyorum..Evleneceğim gelinbaşı yaptıracak saçım kalmadı..Lütfen bu çinko ilacının adını,kaç mg olduğunu,hangi aralıkta içtiğinizi,bunun dışında kullandığınız şampuanı,kaç günde bi saçınızı yıkadığınızı herşeyi yazın... Durum vahim...

arkadaşım geçmiş olsun.diğer yazılarını göremedim ama öncelikle doktora gittinmi?
tahlillerin yapıldımı özellikle ferritin b12 kansızlık tiroid hormonları yada diğer forumdaki konulardan okuduğuma göre polikistik over rahatsızlığı.eğer bunllarda sorun yoksa vitamin desteği kullanabilirsin.çinko ilacının ismi ZİNCO dur.ve günde 1 adet alınır.aç karnına mide bulantısı yapar dikkattt bende öyle olmuştu.
peki dökülme mevsimselmi eğer aşırı bir dökülme mevcutsa kesin içerden kaynaklanan bir sorun vardır diye düşünüyorum.ilaç tedavisi yanında diğer başlıklarda bulunan bakım kürlerimnden de faydalanabilirsin geçmiş olsun.

ben cildiyeye gitmiştim baktı sanırım hepsine bi eksiklik yok dedi..kansızlıkta yok kan bağışında bulunuyorum sürekli..

bugün gittim ilacı aldımm..hadi hayırlısı...

canım o ki almışsın ilacı sürekli iç istikrarlı ol çünki -5 günde durmaz 1-2 ay bi kullan sonucuda yaz lütfen nasıl geldi durdumu haberdar olim bendee
inşallahhhhhhh biter bu dökülmelerrr

canım o ki almışsın ilacı sürekli iç istikrarlı ol çünki -5 günde durmaz 1-2 ay bi kullan sonucuda yaz lütfen nasıl geldi durdumu haberdar olim bendee
inşallahhhhhhh biter bu dökülmelerrr

Amin..............birde elma sirkesine başlayacağım onu da aldım....

Amin..............birde elma sirkesine başlayacağım onu da aldım....

Ben sirkeyi 3 defa yıkama sonrası kullandım fayda etmedi..
Devamda etmedim biz aceleciyiz yhaa hemen şıp kessin istiyoruzz devam etsem acep kescekmiydi bende başlim barii..
çaresizlik insana neler yaptırıyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…