sağlık ocakları yazıyor mu bu hapı ?
kaç ayda faydasını gördn canım sen bi umut verdnn gercektn bıktım cnkü artık bu döklmeden yıkarken fln sacımı su gbi gidio:2:
Kızlar aldım az önce ilacı içtim.Günde bir kere içiliyomuş tok yada aç karnına diye bir öneri yok ama tok karnına içmek en iyisi aç karnına mide bulantısı yapıyomuş.Geçmiş olsun umrım hepimiz kurtuluruz şu saç dökülmesinden
ewet canım sağlık ocakları yazıyor
saçlarım bitti kalmadı....forumaki arkadaşlarda bilir heryere yazıyorum basbas bağırıyorum..Evleneceğim gelinbaşı yaptıracak saçım kalmadı..Lütfen bu çinko ilacının adını,kaç mg olduğunu,hangi aralıkta içtiğinizi,bunun dışında kullandığınız şampuanı,kaç günde bi saçınızı yıkadığınızı herşeyi yazın...Durum vahim...
arkadaşım geçmiş olsun.diğer yazılarını göremedim ama öncelikle doktora gittinmi?
tahlillerin yapıldımı özellikle ferritin b12 kansızlık tiroid hormonları yada diğer forumdaki konulardan okuduğuma göre polikistik over rahatsızlığı.eğer bunllarda sorun yoksa vitamin desteği kullanabilirsin.çinko ilacının ismi ZİNCO dur.ve günde 1 adet alınır.aç karnına mide bulantısı yapar dikkattt bende öyle olmuştu.
peki dökülme mevsimselmi eğer aşırı bir dökülme mevcutsa kesin içerden kaynaklanan bir sorun vardır diye düşünüyorum.ilaç tedavisi yanında diğer başlıklarda bulunan bakım kürlerimnden de faydalanabilirsin geçmiş olsun.
bugün gittim ilacı aldımm..hadi hayırlısı...
canım o ki almışsın ilacı sürekli iç istikrarlı ol çünki -5 günde durmaz 1-2 ay bi kullan sonucuda yaz lütfen nasıl geldi durdumu haberdar olim bendee
inşallahhhhhhh biter bu dökülmelerrr
Amin..............birde elma sirkesine başlayacağım onu da aldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?