Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmem bitti çok şükür....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım benim yardımcı olduysam ne mutlu sen bi kullanmaya başla bakalım burdan haberleşelim yine

Bana da doktor demişti kullan diye kullandım ama miğdem çok rahatsız oldu 1 kutuyu bile bitiremedim

l sonra sürekli dökülmeye başladı ve dökülmelerde git gide arttı gerçi lise yada öncesinde dökülüyormuydu hatırlamıyorum üniversitede takıntı haline getirdim sanırım yani o zaman dikkatimi çekmişti saç dökülmesine karşı kullanmadığım şampuan yağ kalmadı bide bunu deniyeyim ama doktora sormam gerekiyomu ki sizin çinko eksikliğiniz varmıydı

bu arada halakullanıyormusunuz yani kulladım dökülme kesildi artık kullanmıyorum ve hala dökülme olmuyor diyomusunuz
yoksa ilacı bırakınca dökülme devam ettimi çok soru sordum yaa

benim çinko eksikliğim yok canım istersen doktora danışabilirsin tabiki bana ilacı erkk arkadaşım verdi kendisi doktor..ben ilacı hala kullanıyorum ama her gün almıyorum yani 1 ay kullandım hergün sonrasında da 1 gün 1 gün almaya başladım yani ilacı henüz hiç bırakmadım o yüzden bırakınca dökülürmü bilmiyorum canım

yıllar önce benimde doktor bir tanıdğım önermişti. tahlil filan yaptırmadan alıp içmiştim ve benimde saçlarımın dökümlesi durmuştu. bende yaklaşık 2 hafta kadar kullanmıştım.

1 yemek kaşığı kemik iliği erittim, bir yemek kaşığı sarımsakla beklettiğim hakiki z.yağından ekledim, bir tane bemix bir tane bepanten ampul, bir yemek kaşığı badem yağı, kokuyu güzelleştirmek için 1 çay kaşığı lavanta yağı, bi yumurta sarısı..hepsini güzelce karıştırdım bi kasede ve hemen donmaya başladığı için kaseyi kaynar suyla dolu başka bi kabın içine koydum sonra ara ara karıştırarak şırınganın iğnesini çıkarıp şırıngaya çekip çekip saç derime sıkıp iyice yedirdim heryerine, çokta pratik oldu ve bütün gece de öyle yattım, sabah saçımı yıkamadan önce başım streç filmliyken sıcak suyu tuttum ki biraz yağlar erisin yıkaması kolay olsun, sonra ıslatmadan bi kez şampuanladım sonrasında bir kere daha şampuanladım, durulama suyunada herzamanki gibi elma sirkesi koyup duruladım, mis gibide işe geldim. yaklaşık 15 gündür hergün düzenli olarak solgar biotin, zinco ve benexol b12 yi de alıyorum mutlaka. Bunları yapmadan önce günde 100 tel dökülüyorsa artık günde 10-20 tel ancak dökülüyordur, yıkama, tarama ve gün içi dahil bu arada başlarda benimde buradaki diğer arkadaşlar gibi yağlı bakımlardan sonra saçım çok dökülürdü artık maşallahhhhh diyeyim dökülme % 80 azaldı..bir aydır sarmısaklı hakiki yağlı bakımı haftada 2 kez olmak üzere yapıyordum..özellikle durulama suyuna elma sirkesini mutlaka alışkanlık haline getirin derim.bir ara karanfil suyunu denedim yarayıp yaramadığını anlamadım çünkü sıkıldım ve bıraktım..yani aslında neyi kullanıcağımı şaşırdım, kafam aşure kazanına döndüüü .ilk yazdığım tarifi bir kez yaptım henüz, yaklaşık 3 aydır her akşam lacinia losyonumuda yatmadan önce temiz saça sürdümmmm (ara ara üşenip sürmedim tabi) ..ne çok yazmışım, şimdilik bukadar

Son düzenleme:
karden die bi ürün var arkadaşlar kime önerdiysem 2. yıkmadan sonra dökülmelerden kurtulduğunu söylediler tamamen bitkisel ürünlerden oluşmakta denemenizi öneririm

canım benim yardımcı olduysam ne mutlu sen bi kullanmaya başla bakalım burdan haberleşelim yine

janım yazdıklarını okudum.çinko eksikligim yok demişşin.bendede sac dönkülmesi var cildiyeye gttm herhangi bi vitamn eksikligi yok dedi.kadın doguma gttm polifistik kis varmıs .diane 35 kullanıorum .zincoyuda alıp kullansam zararı olurmu acaba yaönjeden sacım hc dökülmezdi takii 8 ay öncesne kdr cok dökülüo

olmaz canım bu hapı hamileler bile kullanabiliyor:)

Ay saol cnm içime su serptin hemen bugün alıp başlıyorum.Benimde anormal derecede saçım dökülüyo diyet yapıyorum ondan olabilir.Bide hiç et meyve falan yemiyorum tırnaklarımda çok kırlıyo yani büyük ihtimalle çinko eksikliği var.doktora gittim kan tahlilim temiz çıktı minoxil verdi bi işe yaramadı.Hemen başlıycam zinco ya zaten düşünüyodum seninde büyük katkın oldu Peki nasıl kullanıyosun ilacı mesala günde 2 defa tok karnına alınabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…