• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmem bitti çok şükür....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
arkadaşlar ben 29 yaındayım ve kendimi bildim bileli saçlarım dökülür zaten çok ince telli ve azdır...hayatımda ilk defa saç dökülmem durdu inanamıyorum..zinco diye bir ilaç kllanmaya başladım..ve sonuca inanamıyorum.hemde öyle uzun bir zaman olmadı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.. herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar

canım prospektüsü yok bende önceden kalma vardı ama kullanmamıştım bilemiyorum ki gerçi bu hap çinko desteği hamilelikte de veriliyor diye hatırlıyorum ama sen bir danış istersen

cnm benimde saç dökülme proglemim var senin bu kullandığın ilaç şu çocuklara verilen zinko şurup mu?

benimde bu ara acaip dökülmeye başladı sanırım stresten 1 bardak soğuk süte 1 çay kaşığı kuru maya koyup içilincede duruyormuş tadı çokk kötüü olduu içemedim...

ewet canım biliyorum o tarifi ama hiç uygulayamadım içebileceğimi düşünmüyorum çünkü

canım inan eğer benim saç dökülmem kesildiyse herkesin kesilir diyorum kullan bakalım sonucu da yaz muhakkak

hayır canım yan etkisi yok aksine çok yararlı bir hap ..emin olmak için erkek arkadaşıma sordum hamilelerde kullanıyormuş çocuklarada iyi geliyomuş bir sürü faydası var asla zararı yok sizde teyit edebilirsiniz tabi...rahatlıklada yazdırabilirsiniz

hayır canım yan etkisi yok aksine çok yararlı bir hap ..emin olmak için erkek arkadaşıma sordum hamilelerde kullanıyormuş çocuklarada iyi geliyomuş bir sürü faydası var asla zararı yok sizde teyit edebilirsiniz tabi...rahatlıklada yazdırabilirsiniz

teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için

merhaba canım dün bana zinkoyu tavsiye etmiştin hatırlarmısın?.. neyse sormak istediğim 2 şey var birincisi dr. mu verdi.. ikincisi uzun süreli kullanımda kıllanma yapıyomuş yani 2 ay kullanıp 1 ay kullanmayacakmışsın daha yeni lazer yaptırdım bittirdim:9:.. eğer dr. verdiyse hangi sonuçlarına bakıp verdi.. daha topiğini okumadım..şimdi okucam.. tekrar tşk ederim..

vücutta çinko elementi eksikse işe yarar ama 1 haftada etkisini görmen ilginç en azından 2 ay falan kullanılmalı eksikliğinde... ancak dr yazmadan kan tahlillerine bakılmadan kullanmayın derim. eksikliği kadar fazlalıgıda saç dökülmesi yapıyorr...

merhaba canım dün bana zinkoyu tavsiye etmiştin hatırlarmısın?.. neyse sormak istediğim 2 şey var birincisi dr. mu verdi.. ikincisi uzun süreli kullanımda kıllanma yapıyomuş yani 2 ay kullanıp 1 ay kullanmayacakmışsın daha yeni lazer yaptırdım bittirdim:9:.. eğer dr. verdiyse hangi sonuçlarına bakıp verdi.. daha topiğini okumadım..şimdi okucam.. tekrar tşk ederim..

hatırladım canım ..birincisi erkek arkadaşım doktor zaten o vermişti hapı bana ikincisi kıllanma yapması söz konusu değil olsa olsa kıl kökünü güçlendirebilir o kadar kıl oluşumu olmaz ben zaten her gün değil bir gün durup bir gün alıyorum canım

vücutta çinko elementi eksikse işe yarar ama 1 haftada etkisini görmen ilginç en azından 2 ay falan kullanılmalı eksikliğinde... ancak dr yazmadan kan tahlillerine bakılmadan kullanmayın derim. eksikliği kadar fazlalıgıda saç dökülmesi yapıyorr...

hayır tatlım çinko eksikliğim yok benim ayrıca 15 günde gösterdi etkisini herhangi bir sıkıntım yok çok şükür

Back