Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmem 1 haftada inanılmaz azaldı!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben de denemek istiyorum bu yöntemii :)

bence mutlaka denemelisiniz 3gün oldu saçlarımı yıkayalı ve hala daha normal saçlarım yağlanma olmadı sanırım yarın falan yıkarım eğer yağlanma olmazsa yine yıkamayacağım ama :)

nasıl uyguluyorsunuz tam olarak sirke kullanıyorum da bu karbonat nasıl oluyor merak ettim :)

nasıl uyguluyorsunuz tam olarak sirke kullanıyorum da bu karbonat nasıl oluyor merak ettim :)

kullanımı şu şekilde bir su bardağı suyun içerisine 1 yemek kaşığı (eğer saçınız çok yağlı ise 2 yemek kaşığı) karbonat koyup karışımı hazırlıyorsunuz. banyoda saçlarınızı güzelce normal suyla ıslatıp kiri akıtıp bu karbonatlı su ile saçınızı yıkıyorsunuz özellikle saç diplerini ve saçınızı bu şekilde bekletiyorsunuz bu arada vücudunuzu yıkayabilirsiniz yani o kadarlık bir süre yeterli oluyor sonra iyice duruyorsunuz en sonda sirkeli suyu uyguluyorsunuz saçınıza.

Hım teşekkürler deneyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…