- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Arkadaşlar daha iki gün öncesine kadar deliler gibi dökülüyordu saçım ne yapsam durmuyordu
İki hafta önce aktara gittim ve dedim ki 'çok saçım dökülüyor' demesine dedim ama bende hiiiç umut yok verdi bir ürün 'bunu her gün sabah akşam uygula saçına abla' ne kadar 15 tl hadi ver bir bu eksikti bunu da sürelim dedim :)
Kullandım pek umutlu olmayarak ama hissini de sevdim saçımdaki :)
Normalde elimi saçıma her atışımda en az 15 tel saç gelirdi
Bugün habire saçımda elim ama toplasanız 20 30 tel gelmiştir o kadar
Ürünün adı ısırgan saç bakım toniği
http://i43.tinypic.com/1et505.jpg
http://i41.tinypic.com/ogaw78.jpg
Herkese yaraycak demiyorum, diyemem de ama belki tek bi kişiye bile yarar o zaman ne mutlu bana
Canim cok sevindim benimde acaip dökülüyor incecik kaldi saclarim( peki suan ne kadar dokulme var azaldi mi tamamen.bir de saclarn ne zamandir dökülüyor benim kendimi bildiğimden beri dökülüyor
benim de aynı şekilde hatta evde annemle bu konuda papazızdır ne zaman bri yerde saç bulsa bana kızar:)
görseydin dersin ki bu kadar dökülmeye nasıl kafanda saç var hiç kalmamış olması lazım aynen öyle
şu an tamamen kesilmedi dökülmesi zaten ürünün arkasında da diyor ki "4 hafta sabah akşam sonrasında günde bir defa kullanın"
bakalım daha ilk hafta daha ama epeey azaldı şöyle söyleyeyim mesela 200 tel dökülüyorsa bugün 50 tel bile dökülmedi
Aynen canim beni anlatmissin resmenannem topla şu saçını bıktım saclarindan der hergun.evde yerlerde benim saclarim olur Elimi attığım an sac geliyor. Cok mutlu oldum suan hemen gidip alicam ins bende de ise yarar aktardan almistin dimi canim
Benimde şaçlarim dökülüyor,demir eksikliği çıkmıştı bende ama şu kürü uyguluyorum haftada 1 kez.
Saf zeytın yagı-sarımsak kürünü..Hiç bir yan etkisi yok aksine saçlarim daha da güzel oluyor ama tabıkı dökülme durdu diyemem.Birde sarımsağın suyunu çıkarıp dırek dökülen yerlere sürüyorum biraz yanma oluyor ama yanıyor bıraz.
Yanması gerekiyormuş zaten etkisini gösteriyormuş..Kokusu banyo yaptıktan sonra kalmıyor ılk baslarda bende korkmuştum kokusu olur dıye bende olmadı..
İnşallah temelli düzelir:18::18:
Bende sarimsak sürmek istiyorum cok iyi dediler. sacimin on tarafi acildi biraz ama annem yillar once surmustu onunkini yakmis iyice dökmustu ondan korkuyorm bende iyice döker falan diye
Bende sarimsak sürmek istiyorum cok iyi dediler. sacimin on tarafi acildi biraz ama annem yillar once surmustu onunkini yakmis iyice dökmustu ondan korkuyorm bende iyice döker falan diye
Bilgisayarda bir sorun var kaç kez atnı mesajıı yollamısımm
biobelinda dan memnun musun canım
hadi inşallah canım :)Şimdilik memnunum canım daha uzun sure olmadı kullanalı ..1 ay bıle olmadı .İnsallah ıyı gelir..:)
kızlar benimde çok fazla saç dökülmem var yaklaşık4-5 senedir devam ediyor ve o güzelim gür saçlarım kalmadı artık çok üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor kaç kere bunun için doktora gittim size anlatamam testlerim normal çıktı bikeresinde daha sonra çinko eksikliği çıktı suda eritme çinko ve shen-mın kullanmamı soyledı doktor bundan 4 ay önce ama araya ramazan gırınce cok duzenlı ıcemedım haplarımı ve 2 ay kullanıp bıraktım. normalde vitamın haplarını 4ile 6 ay arasında kullanmak gerekiyormuş. bide bende aynı zamanda çokta olmasa kıllanma var bunun için kadın doğum uzmanına gıttım ve hormon tahlılı yaptırdım dehidroepianrosteron hormonum yüksek çıktı. Bu hormon yüksekliğide saç dökülmesi yaparmış keşke vaktı zamanında yaptırsaymışım bu hormon testlerını ama benım hiç aklıma gelmedi. bi sorununuz varsa mutlaka altında bişey vardır kızlar sizde yaptırın hormon ve kan testlerinizi ertelemeyin.
hadi ya hormon testi yaptırmak lazııııımmmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?