Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmelerinden Bıktımmm...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Kan tahlillerimde hiç bir sorun çıkmamasına rağmen, inanılmaz bir saç dökülmesi yaşıyorum. Bir de saçta açılma olmadığı müddetçe korkulacak bir şey yok diyor profesörler.gittiğim hiç bir doktordan sonuç alamadım. ama her sabah yastığıma dökülen saçlardan kalkamıyorum. toplamakla bitmiyor.
maya, karanfil, yağ bakımları, lavantalar vs denemediğim bakım da kalmadı. şu anda sarı kantoran tabletlerini kullanıyorum. ama o da hiç işe yaramıyor.
gün içinde yaşam kalitesini bozuyor. oturduğum yerlere saç yağılıyor.ne yapacağımı şaşırdım.
tavsiyeniz var mı arkadaşlar, madem bir sorun çıkmıyor tatlillerimde o zaman neden dökülüyor?

ah cnm 2 yıl olcak dindi ilk zamanlara oranla ama saçlarım azaldı çok üzülüyorum hala dökülmesi beni kahrediyor eski saçlarım geri gelir mi acaba.diyet ve sıkıntı sonucu böyle oldum bende.ama psikolojim bozuldu bu bir gerçek dışarda gözüm hep bayanların saçına takılıyor şükrediyorum açılmam yok ama saçlarımı düzleştirmek bir yana bukle bile yapamıyorum hemen sönüyor ,hiç yok mu arkadaşlar ya saçlarını geri kazanmış insan.

canım aynı dökülme bende de var.. geçen gün kan tahlili de yaptırdım..bişi yok ama saç dökülmek durmak bilmiyor.. ortaokul dönemlerimde saçlarımın çokluğundan lastik tokalarım hep kopardı,şimdi tokalar kayıp gidiyor saçlarımdan... çözüm bulan bana da söylesin mafoldumben

Merhaba. Benimde yıllardır dökülüyor. Allah'a hamd olsun açılma yok. Ben sağlık ocağından ilaç yazdırıyorum. Bepanthene ampul, Evigen ampul, Bemiks ampul bu üçünü evde birer ampul alarak karıştırıyorum icine biraz zeytinyagı koyuyorum. Parmakla karıştırıp parmağı sac diplerine sürüyorum. Enaz 4 saat bekletiyorum. Diplerde ki yanma hissi bu ilacı sürünce yok oluyor. Saç kendine geliyor. Birde çinko hapı tok karna bir tane günde içince iyi geliyor. Çinko sac ve tırnağa iyi gelir. Tabii siz doktora sorup kullanın bunları alerjisi olan vardır. Ben de kan eksikliği var kansızım ondan dökülüyor. Dökülen saça bakıyorum kökü yok adeta , dibiyle ucu aynı. Vücutta DHT hormonu varmış. bu hormon saçı döküyormuş. Üretilen tüm saç ilaçları bu hormonu yok etmek içinmiş, Arkadaşlar birde tıbbi yönlerin yanı sıra dua edin. Kanser hastaları bile dua ile iyileşiyor. Manevi ilaç daha etkili geldi bana. Dilek dua sı okudum dökülme durdu. ilaç o kadar durdurmadı.Dua etmenin usulü var ve ona uyarsanız daha faydalı olur. Dua ederken Euzü Besmele ile başlayın ve enaz üç kere ALLAHU TEALA ya hamdü senalar olsun deyin ve Peygemberimiz Hz. Muhammed Mustafa s.v. efendimize üc kere selavat getirin ve Eshabı Kirama ve Ehli Beyte selam gönderin, sonra günahlarınıza tövbe edin üc kere bundan sonra dileginizi söyleyin ve arapça herhangibir dilek dua sını okuyun. Allahım rızan icin dua ediyorum demeyi unutmayın şifa isterken. En son tekrar selavat ve hamd şükür ve üç kere amin deyin. Arkadaşlar dua etmenin usulü budur. Bu sıra çok önemlidir. Allah rızası için buraya yazdım. Umarım faydalanan çok olur. Herkese acil şifalar dilerim.

Bazı saçlara ne uygularsanız uygulayın genede dökülme yaşayabiliyorsunuz,cesaret edebilirseniz saçları sıfıra vurdurmak en iyisi sonuçta kökü bizde .. ama dedim ya cesaret işi

kızlar hepımızın aynı sorunu var galıba ama ben kurtuluyorum yavas yavas benım saclarım kökünden kopuyordu resmen her sabah kalktıgımda yastıktan avuc dolusu sac topluyodum hastaneye gıttım tahlıl falan ama hıc bısey yok neler denedım bıtkısel olarak ama en sonunda kuzenım ıstanbuldan hc complex var ıcınde tam 14 tane bıtkısel yağ e ve b vıtamını olan bı urun var ben ılk bı kere denedım bısey anlamadım ama saclarım yumusacık oldu bunu bır ay kullandım sonuc mukemmel kızlar benım saclarımın kenarları kel kel suan orda mınık mınk saclar cıkıyo ve sac uzatıyo sac dıplerımden farkedıyo suan ıkıncı sısesındeyım ben herkese onerıyorm bunu en azından bır sıse deneyın...bu arada bu kadar yazdım benı bu urunun temsılcısı falan zannetmeyın kızlar:) sadece yardım etmek ıstıyorm cunku bır bayanı gosteren sey sacları ve bundan mahrum kalmayalım hıc bırımız...

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili ************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..

merhabalar,yeni bir tedavi var belki henüz duymamışsınızdır ama saş dökülmesini önlüyor ve yeni saçların çıkmasını sağlıyor.Saç lazer tedavisi,İstanbulda Onep de İzmitte Konak Tıp Merkezinde dr. Füsun Törenin uyguladığını duymuştum. 10-15 seanslık kürlerle başlıyorsunuz dökülmenin durması için,saç ekimine eş değer bir tedaviymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…