• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç dökülme için çare

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
kızlarr yu dali diye bi ilaç varr nette gördüm nasıl biliyormusunuz etkisi varmı kullanan varmı ? varsa lütfen söylesinn saç kalmadı

piyasaya sürülen her ilacı hemen hemen kullanmış biri olarak söylüyorum aaman sakın hepsi para tuzağı.adam akıllı bi dermatologa git test falan yaptır doktor kontrolnde kullan ilaç.ben ne duyduysam yaptım şimdi çok pişmanım zaman kaybettim üstelik.hormonal bir hastalık varsa zaten %100 etkili ilaçta kullansan işe yaramaz

Son düzenleme:
Öncelikle iyi akşamlar..Bayanlar için saç çok önemlidir..İstediğiniz dermatolağa gidin istediğiniz saç serumlarını kullanın eğer genetikse bunlar hiçbir işe yaramıyor arkadaşımdan biliyorum saçları hiç uzamıyordu ve hep açıktı ama annem çok değişik ilaçlar yapıyor ve bir karışım denedi ciddi anlamda beklemesi gereken bir karışımdı bu şimdi görmeniz lazım..gene araştır git doktorlara en son çare gene yoksa ben burdayım..onun dışında soğanı doğra ve iki su bardağında kaynat haftada iki kere saçına sür..sonra papatya al aktardan kaynat bunu bunuda haftada ii kere sür saçına..ama dediğim şeyden istersende dediğim gibi yardımcı olurum..kel olsan bile saçlarının çkacağına garanti ederim..

bende forumda okuyup uygulamaya başladım 1 haftadır . 500 ml suuyu kaynatıp içine bir avuç kuru karakfil attım. öyle demlendi. sonrada fısfıslı şişeye koydum. saçlarımın diplerine ve uçlarına sürüyorum 2 güne bir. hep saçlarım çok güzel kokular hemde dökülmesi ciddi derecede azaldı. tavsiye ederim

Back