• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dklmesi ve boya

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GriKent_wien

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
58
0
86
Diğer
selam arkadaslar,
ben sacimi ilk defa boyatmayi düsünüyorum.. sac rengi olarakda kizil ya da turuncu tonlarinda boyatmayi istiyorum.. ama sac boyaLari hakkinda pek fazla bilgim yok, sizce hangi markra boya daha iyi? birde saclarimda dökülme sorunu var benim, boya saclari daha da fazla döker mi?

valla benim saclarim dökülmüyorken ben boyamistim dökülmemisti..ama ilk boyadigimda tabii...simdi 3. veya 4. boyamada saclarim dökülmeye baslamisti :S

arkadaşım 3 ay boyunca saçlarım dokuldu daha doğrusu koptu kullanmadığım ilaç kalmadı ama saçıma gölge yaptırdığımda dokulme hatta kopma şak diye kesildi hatta buraya yazdım konuyu 2 haftadır dokulmem çok az seviyede yalnız buraya yazdığımda bir arkadaş gözenekleri tıkdığı için geçiçi durdurur dedi onu bilemiyorum ama şu anda hayatımdan gayet memnunum

aman saçını boyatmayı düşünme ben bugün boya yüzünden saçımı kestirdim,boya saçın nemini alıyor kurutuyor birde üstüne düzleştirici yaparsan mahvediyor gel vazgeç bu işten birgün benim gibi saçlarına veda etmek zorunda kalma senağlama

bence sac boyama işine hiç kalkışma doğal sac her zaman iyidir,çok pişmanım boyattığım için,şimdiki aklım olsa hayatta boyatmazdım heralde..:1no2:ama illada boyayacaksan korkma sacların dökülmez boyuyosun diye..:icecream:

Back