Şampuan ve Saç Kremleri Saç diplerine sürülebilen saç kremi tavsiye eder misiniz?

pisdomuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
136
2
46
Çankırı
Benim bildiğim Doa kozmetiğin saç kremi ve Head&Shouldersın saç kremi ama Doa'nınkinin kokusunu sevmiyorum, Head&Shoulders'ınki ise pahalı geliyor. Sizin bildiğiniz var mı?

benim başka bildiğim yok,zaten ben tercih etmiyorum saçlarım yağlı olduğundan yağlanma artıyor gibi geliyor bana.ayrıca ne olursa olsun bunların içindede de kimyasal var yüzde yüz organik değiller,saç diplerini tıkama olasılığı var bence sürekli kullanmamak gerekiyor,arkdaşlar bunlarla yağlı bakım yapıyorlardı haftada bir kez bu şekilde uygulamak bence daha mantıklı.ben ayda bir kezde karbonatlı suyla saçlarımı olası tıkanmalardan kimyasal artıklardan arındırıyorum

benim başka bildiğim yok,zaten ben tercih etmiyorum saçlarım yağlı olduğundan yağlanma artıyor gibi geliyor bana.ayrıca ne olursa olsun bunların içindede de kimyasal var yüzde yüz organik değiller,saç diplerini tıkama olasılığı var bence sürekli kullanmamak gerekiyor,arkdaşlar bunlarla yağlı bakım yapıyorlardı haftada bir kez bu şekilde uygulamak bence daha mantıklı.ben ayda bir kezde karbonatlı suyla saçlarımı olası tıkanmalardan kimyasal artıklardan arındırıyorum

Benim de tam tersi yağlanma gecikiyor, kaşıntı da olmuyor, kafa derimi daha temiz hissediyorum (head&shouldersla, doanınkini ben de pek kullanmadım kokusu hoşuma gitmedi ben de aynen maske için kullanıyorum) ama haklı olabilirsin tıkama konusunda ya da tıkamasa da zararları olabilir :/

Biraz baktım dfn garlı saç maskesini saç kremi gibi kullananlar çokmuş, saç diplerine sürülüyormuş, bunu deniycem bakalım.

Back