• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç diplerimle başım dertte yardımcı olurmusunuz

vitamin

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
113
-18
621
Kocaeli
merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim benim saçlarım sarı diplerini kuaförde boyatıyorum ama hep koyu düşüyo tutuncu gibi saçım zor açılan bi saçmış ama cogu kişi sonradan saçı sarı oluyo ucuyla dip boyası aynı benimki kahverengi gibi duruyo fön çekince güzel bagladıgımda kötü duruyor önerileriniz varsa bekliyorum şimdiden cevaplama yada okuma zahmeti gösteren herkese teşekkür ederim

Dip boyanın rengi ne vitamin?Orealle mi açıyor yoksa normal boya mı?oreal genelde turuncu yapıyor benimde son boyamda aynı sıkıntıyı yaşadım.Ayrıca resim koyabilirsen daha net bişey söyleyebiliriz..yerimseniben

bnde aynı fikirdeyim bide aynı kuoföre sürekli git ona dip boyanı yaptır belki el değiştirdiğinden tutturamıyodur.

Bildiğim kadarıyla birçok saç açıldıktan sonra direk sapsarı olarak çıkmıyo karşımıza ama yüksek volum lu cila işleminden sonra toparlanıyor.arkadaşların da dediği gibi oreal vb gibi açma işlemlerinde el değiştirmek de iyi sonuçlar vermiyor

arkadaşlar orialle açılıyor boya olunca hiç dönmüyo kuaförüm cila ile açtı
ama yine uçalrına göre aynı degil

Back