Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Diplerim kaşınıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU3

Ziyaretçi
saçlarımda hiç geçmeyen bir kaşıntı ve sürekli kepeklenme var.
Hangi şampuanı kullandıysam bunlar yok olmadı.
Bunun için bir tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

canım ya onun için hc saç bakım yağını iyi dediler yani sitesinde öle yazıodu pullanma ve kepek problemi diye bi siteyi incele tatlım

Güzelim benim de bir ara böyle olmuştu,hatta kaşıdıkça kepeklenmeden çok saç derim kalkmaya başlamıştı iğrenç olmuştu tatlicadiarzu ,
daha sonra cildiyeye gittim,bana bir iki losyon ve eczanelerde satılan şampuan verdi,şampuanın adını şimdi hatırlamıyorum ama hala evde var.losyonlardan ziyade şampuan iyi geldi bir haftada ne kaşıntı ne kepek ne de saç derisi problemim kalmıştı istersen akşam evden bakıp yarın yazarım buraya,şampuan zaten reçetesiz eczanede satılan bir şampuan.

canım ya eğerki saçların yağlıysa çam terebentin de bi arkadaşım kullanmıştı bide ısırgan otu bunlarıda bi değerlendir ama eğer kuru saçlıysan sakın deneme daha da kurutuyor

canım bence cildiye doktoruna veya dermotoloğa git..onu bunu kullanmakla geçicek birşey değil gibime geldi...çünkü sorun saçta değil saç derisinde belli ki...

dove, elseve markalarının kepek ve kasıntıyı onleyen kucuk sıselerde urunlerı var ortalaa 10 mılyon. denyebilirisin benimde bu sorunum vardı yenı aldım arkdasım memnum kalmıs ama ben denemedım

aynı sorun bende de vardı kasıntıdan olucem sanıodum hatta bitlendigimi bile dusunmeye baslamısıtım:) dustan cıkar cıkmaz bile kasınıodu hemen gittim clear aldım ilk yıkamada bile fark etti ...2 hafta oldu clear kullanalı şimdi hic kasıntı hiçbisey kalmadı ki onceden kerastese'ın yesil kutuda cimento serisini kullanıodum sonradan kuafore sordugumda bazı ciltlere agır gelebildigini ve alerji yapabilcegini soyledi artık bi sampuana da o kadar para bayılmam...şimdi cleardan cok memnunum tavsiye ederim..

cnm eger kasıntı varsa sakın cam terebentı kullanma daha cok kasıntı yapıcaktr sac derın hasaslasmıs olabılır cıld doktoruna gıtmelısınCADIARZU

Hepinize teşekkür ederim kızlar. a.s.
dove da kullandım, bir şampuan daha vardı kaşıntı ve kepek için, onu da kullandım. ilk günler iyiydi ama sonra yeniledi.
Çam terebentin kullanmıştım ama evet o daha da kuruttu.
Son olarak cuma günü cildiyeye gideceğim artık arkadaşlar. Olacak gibi değil. İnsanlar bitlendiğimi zannedecek :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
zen@ncım ben de de bu problem vardı ben pantene kullandım geçti şimdilik bişey yok bende.....bi dene istersen ama ilk önce bir dermatoloğa görün derim canım

onu da kullandım hayatım. ilk zamanlar güzel oluyor ama sonra eskisi gibi oluyor yine. Kullanmaya devam etsem de geçmiyor.
Dermatoğa gideceğim evet. a.s.

canım esımınde cok kepek sorunu vardı artık bıkmıstık
headsholders ı kullanmdık ıkımızınde gectı sukurler olsun 3 aydır gıcsırsey yok bı dene derım
tabı doktoruda ıhmal etme

ßende de var ßu ka$ıntı (hatta ßöyle diyince ka$ındı ßakkaydirigubbakcemile3) ama öyLe çok ciddi ßir ka$ınma değill.. $ampuandan mı diyorum ama yıkadıktan ßirkaç saat sonra ka$ınıyor..Çok sık değil ama ßazen sıkLa$ıyor.. Avonun $ampuanLarından var ßirkaç tane...ßiri ßitince diğerini kuLLanıyorumm....ßu mu ka$ındırıyor acaßa??

Aynen bende de var ya bu kaşıntı ve kepek!senağlamaKepek bazen geçiyor bazen çoğalıyor böle deri dökülmesi gibi..Bende mi bi doktora gitsem..kafamçokkarıştı Bi kere eczaneye gitmiştim bana bi 100 tl yi aşkın şampuan verdi tabi almadım ne alcam yaa..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Ben de alseve kullanıyorum..Birde pantene 'nin 7/24 kremini..Krem mi böyle yaptı yoksaa??:uhm:

Son düzenleme:
saçlarımda hiç geçmeyen bir kaşıntı ve sürekli kepeklenme var.
Hangi şampuanı kullandıysam bunlar yok olmadı.
Bunun için bir tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

kesinlikle ve kesinlikle zetion şampuan al eczaneden bi hafta içinde geçiriyor kepeği üstelik bi kereliğine kullanman yeterli yani sürekli bu şampuanı kullanmana gerek yok.
ya da novocrin sulfur losyan var eczanelerde bu da çok faydalı kepeğe.
bu ikiside bana dermatolog tavsiyesiydi o yüzden emin olabilirsin.kesinlikle işe yarayacak

bendede var oluyor aralıklı özellikle döküldüğü dönemlerde oluyor malesef,bi çözüm bulamadım.

Konazol sampuan var eczaneden alirsaniz cok iyi hemen gecirir

Saç derinize karbonet sürün su ile karistir bol olsun karbonat sur bekle yarım saat yıka elle iyice yedir birde salyangoz sabunu kaşıntıyı geçiriyor deneyin

Saç derinize karbonet sürün su ile karistir bol olsun karbonat sur bekle yarım saat yıka elle iyice yedir birde salyangoz sabunu kaşıntıyı geçiriyor deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…