Şampuan ve Saç Kremleri saç dibimdeki beyazlıklar için şampuan önerisi

lifetime

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
291
3
296
İstanbul

arkadaşlar saç diplerim çok kaşınıyo
kaşıdığım zaman beyaz beyaz küçük şeyler çıkıyo
saç gözeneklerimi tıkalı hissediyorum
saçlarım boyalı pkos ve b12 eksikliğine bağlı dökülmemde vardı
bunlara bağlı olan dökülmelerimi hallettim
ama saçlarımın önlerinde bu kaşıntı ve beyazlık için hangi şampuanı
öneririsiniz?
yardımcı olursanız çok sevinirim:enbuyukkk:

doktorlar bile sadece tıbbbi mümessillerin getirdiği şampuanı öneriyo gerçekten yararlı olanı önerseler benim saç dökülmem durdu ama saçlarım şekil almayan bir süpürgeye döndü kestirme kzorundayım adı herbal glo sakın kullanmayın ibrahim saraç saç diplerinde oluşan beyazlıklar için sarımsaklı yoğurt yiyin dedi geçen seda sayanın programına katılmıştı orda dinledim bendede aynı sorun var

gamzeligirl benim bu beyazlıklar sadece ön tarafımda kahküllerimde var
çok tatlı bi şekilde kaşınıyo kaşıyınca beyaz beyaz şeylerden oluyo ve dökülüyo
elime geliyo kaşıdığım yerdeki saçlar deniycem sarımsaklı yoğurdu
ne varsa sarımsakta var zaten hergün yutuyorum gerçi ama bide yoğurtlu yapıyım teşekkür ederim

glycolic asid iceren sampuanlar haftada 1 kullanılmalı arındırması ıcın
benevde var belkı baska markalarda da olabılır
benevınkı body wash dıye gecer 1 kez kullanıcaksınız
tamamen duzelır birazcık pahalı ama cok uzun kullanırsınız
sivilce ve yag problemıne de ıyı gelıyor vucud ve sac ıcın

benim beyazlarda diplerden yavaş yavaş çıkmaya başladı ilerlemeden önlem almam gerekiyo sarımsaklı yoğurda bende başladım bakalım suna dumankayanında formülleri var ama üşeniyorum baze hazırlamaya inşallah iyi gelir

konazol şampuan kullan bence 5tl fiyatı küçük bişey zaten haftada 1 kere kullanman yeter 2dk beklet saçında durula

Aynı şey bendede var pul pul dökülüo kaşıyınca, kaşımakta hoşuma gidio bitli gibi elim hep kafamda.

saç köklerini tıkıyor o pul pul dökülen kepekler oda saçların dökülmesine neden oluyor bence bi önlem al :)

Aynı şey bendede var pul pul dökülüo kaşıyınca, kaşımakta hoşuma gidio bitli gibi elim hep kafamda.

aynen bende öyleyim bide çok tatlı bi kaşınması var kazıyasım geliyokaydirigubbakcemile3Felista nın dediği gibi saç köklerini tıkıyor o pul pul dökülen kepekler oda saçların dökülmesine neden oluyor

bende de aynı sorun var kızlar ben heden sholders almayı düşünuyorum bügün kepek içinsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…