Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumları okudum. Arkadaşlar için yapacağım en güzel öneri doğal ürünler ağırlıklı tercih olmalıdır. Ben saç için BIOXCIN kepeğe karşı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Benim kardeşim bioxinin erkek için saç dökülmesi önleyenini kullanmıştı. O da saçının daha da döküldüğünü iddia etmişti.Bioxcin kellik ve kepek yapıyor kesin bilgi yayalım lütfen
saçlarım ile ilgili önemli sorunlar yaşadım fakat kullanımı ve faydası çok iyi oldu. Özellikle doğal oluşu hem kepeği önlüyor. Hem de dökülmeyi çok memnun kaldım. Türk markası olması ayrıcalık bence..Yorumları okudum. Arkadaşlar için yapacağım en güzel öneri doğal ürünler ağırlıklı tercih olmalıdır. Ben saç için BIOXCIN kepeğe karşı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Ayni sorunu erkek kardesim yasadiBenim kardeşim bioxinin erkek için saç dökülmesi önleyenini kullanmıştı. O da saçının daha da döküldüğünü iddia etmişti.
saçlarım ile ilgili önemli sorunlar yaşadım fakat kullanımı ve faydası çok iyi oldu. Özellikle doğal oluşu hem kepeği önlüyor. Hem de dökülmeyi çok memnun kaldım. Türk markası olması ayrıcalık bence..
Nereden almıştınız? saç dökülmemi ve kepeği durduramıyorumSevgili Hanımlar, herkese yüzde yüz doğal olan katı şampuan kullanımını öneririm. Sürekli kullanımda dökülmeler, kepek, cansızlık, matlık, gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Ardıç katranlı olan da vardı, o da saç dipi egzamalarına iyi gelmişti.