Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriKepekli, çabuk yağlama ve çok dökülen saç için şampuan önerisi
Yorumları okudum. Arkadaşlar için yapacağım en güzel öneri doğal ürünler ağırlıklı tercih olmalıdır. Ben saç için BIOXCIN kepeğe karşı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Yorumları okudum. Arkadaşlar için yapacağım en güzel öneri doğal ürünler ağırlıklı tercih olmalıdır. Ben saç için BIOXCIN kepeğe karşı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
saçlarım ile ilgili önemli sorunlar yaşadım fakat kullanımı ve faydası çok iyi oldu. Özellikle doğal oluşu hem kepeği önlüyor. Hem de dökülmeyi çok memnun kaldım. Türk markası olması ayrıcalık bence..
saçlarım ile ilgili önemli sorunlar yaşadım fakat kullanımı ve faydası çok iyi oldu. Özellikle doğal oluşu hem kepeği önlüyor. Hem de dökülmeyi çok memnun kaldım. Türk markası olması ayrıcalık bence..
Sevgili Hanımlar, herkese yüzde yüz doğal olan katı şampuan kullanımını öneririm. Sürekli kullanımda dökülmeler, kepek, cansızlık, matlık, gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Ardıç katranlı olan da vardı, o da saç dipi egzamalarına iyi gelmişti.