• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç derisinde egzama..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar hayırlı akşamlar..
Saç derimde ekzama oluşmuş.Cildiye druna gittim.Konazol şampuan,betasalic losyon,saltar losyon ve kaşıntı için hap yazdı.
Saltar kullanım şekli nasıl?Kullanım klavuzunda 'önce yıkayın sonra losyonu uygulayıp 5 dk sonra çalkalayın'yazıyor. Çalkalayın derken durulayacak mıyız yani?Losyonu kullanan var mı?Nasıl kullanıyorsunuz?Bunu çok merak ettim.
Bir de konazol şampuan öncesinde normal şampuanimi kullanıp konazolu uygulasam ardından saç kremini saç dibine vurmadan kullansam olur mu?
Arkadaşlar bir bilen yardimci olursa sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim..:)))

Ayrıca hapı herzaman kullanmak zorunda mıyım?Kaşıntı olduğu zaman kullansam olmaz mı? Druma sormak aklıma gelmedi ama şimdi de aklımdan çıkmıyor..:)) Keşke o zaman sorsaydim..

Bilgisi olan var mı demişsiniz benim arkadaşım bir şampuan
kullanarak kurtuldu egzamadan

Heyooo saç dibi hastalıkları uzmanı geldi açılın.

Konazolu tek başına kullanmalısın ve kreme egzama geçene kadar elveda demelisin. Hatta sonrasında da de bence tekrar derin yorulmasın. Zaten konazolu bir hafta kullanacaksın. Saçlarını karıştırmadan diplerini ovala güzelce 5 dakika çıkan köpükle de saçlarını düz düz yıka sakın karıştırma. Çıkınca argan yağı sürebilirsin. Ve saçını mutlaka kurut.

Kuruttuktan sonra losyonların birer gün dönüşümlüdür kesin. Şişeyi çalkala, Saç dibine sür ve ovala. Ovalama önemli. Tırnak değmeyecek. O losyonlar da 10 günden fazla kullanılmaz. Saç derini inceltir.

Hapını da düzenli alırsan zaten maksimum 10 günde geçer.

Sonra stres olunca yine çıkar. Stres olmamaya bak. Bir de krem kullanma

Back