• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derim tahriş oldu yardımm lütfen :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
arkadaşlar saçlarım röfleliydi diplerim çıkmıştı dün kuaföre gittim dedi daha röfle zamanın gelmemiş dip boya yeterli olur dedi peki dedim sonra boya sürüldü ama saç diplerim nasıl sızlıyor kuaför dedi temiz saçla geldiğin için sızlıyor dedi falan dedim siz açıcıda mı koydunuz hayır sadece boya dedi ama inanmıyorum boya saçı o kadar sızlatmaz ilk kez yaptırmıyorum çünkü resmen açıcı sürüldüğünde sızlar ya o şekilde sızladı sonra yıkandı falan saç diplerimde kızarıklık oldugunu söylediler falan o kadar morelim bozuldu tahriş oldu resmen özellikle orta kısımda oldu kızarıklık ellediğimde acıyor yeni oldugu için ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan varmı ne kadar sürede düzelir :25::25:

benimdeböle birşey gelmişti başıma.saçlarım acıldıktan sonra diplerinden birşey akıyord ve asırı kızarık olmustu.svı birşey akıyordu çam agaçlarında olur ya reçine aynen ona benziyen birşeydi.3 yada 4 gün evden hiç cıkmadım ve sürekli saç diplerime el kremi sürdüm yanlış bir yöntem olabilir belkii ama ben öle yaptımm ve sürekli yıkadım ılık su ile geçti sonra ama o işlemden sonra saçlarm çok döküldü ve ben deli gibi tekrar actırdım tamamen yandı saclarm kestre kestıre ancak toparladm saçlarımı.geçmiş olsun cnm sana da

Bende dün diplerimi açtırdım ufak ara ara yaralar oldu çok sinir oldum elim hep gidiyor daah da beter yapıcam ufffffff

canım bence biran önce doktora git çünkü saç derini tahrip ettiyse dökülmeler başlayabilir bunu en iyi doktor anlar moralini bozma çözümü vardır. kullandığı boya belliki saçına ve saç derine uygun değilmiş. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Back