• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bük rengi saç(resimli)

Evet diplerden kızıllık gelecek. Yani ilk yukledigin fotodaki gibi olmayacak. Onu demiyorum ama dore lik olacak yani. Kurtarabilmen icin kahve tonlarina boyaman lazim ama çikolata kahve denen ton su pinar altugun senelerce kullandigi sac ve diger kahveler onlarin da hepsinde dore lik var malesef. Yerinde olsam sarı yaparim. Zaten beyaz tenlisin gördüğüm kadariyla. Sari seviyorsan oneri verebilirim
Evet sarı severim çok iyi olur öneri verirseniz

Günaydın hanımlar. Direk konuya geçeceğim saçımın içine ettim. Uzun zamandır saç boyamayı düşünüyordum..
Dün gece bir hışımla bir sürü boya aldım, önce saçımı açıcı tozla açtım. Yanacak diye korktuğum için 25 dakikada falan yıkadım. Sonuç tahmin edersiniz ki turuncu ☹
Pes etmedim dedim ki üstüne küllü açık kumral boyayayım, turunculuğu kırar. Sonucu birazdan aşağıda göstereceğim.

Şimdi ben bu saçı ne yapayım? İzzet Altınmeşe gibi simsiyah mı yapayım? Yoksa biraz açılıp oturmasını bekleyeyim? Sizce sonuç ne olur çok kötüyüm 🤤

Buda benim derdim. Lütfen konumu taşımayın , teşekkürler 🌹

Not: Turuncu ıslak olan resimde açıcıdan sonra, açık olan boyadıktan sonra, toplu olan sabah ki çekim
Kotu durmuyor saciniz biraz dinlensin beklesin.ustune ayni rengi bi daha boyayin renk oturur

fönle makyajla 2 ay ıdare edın ıyıce sac dınlensın akan aksın yerıne otursun ondan sonra boyarsınız :)

Bende ayni hatayi yapmistim ertesi gunde ise gidecektm ve tum marketler kapaliydi:)sabah basima bere takip dogru kuafore:) kuafor en iyi cozum

Gelisigüzel toplamanıza rağmen kötü durmuyor bence, sadece amaçladığınız renk olmadığı için mutsuz olmuş olabilirsiniz. Ama dedigim gibi kötü degil . Sakın siyah yapmayın biraz bekleyin alisamazsaniz kuafore gitme imkaniniz olduğunda istediğiniz acik kumrala gecersiniz.

hiç dokunma güzel olmuş.saçların zayıf ve mat duruyor.boyadan çok bakım yap.

Daha 10 gün önce buranın konusu olmamasına rağmen buraya ısrarla konu açan bu üyelere lütfen cevap yazmayın. Zira yazdıklarınızı anlayacaklarını sanmıyorum. Anlasalar sitede buna uygun kategori varken gelip buraya açmazlar.

Back