• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac çatışması...Lütfen öneri..

demın aradı catlak degıl dedı arkadasları getırıyormus eve.beklıyorum ben de bakalım.umarım catlak degıldır.

Evet daha once de sıkıstırmıstı tırnagı cekılmıstı.Sımdı tırnagı cekılen parmagın yanındakının ucu kırılmıs.Alcıda da degıl.Alcıya alıncak bı yer degılmıs tam parmak ucu oldugu ıcın.Igne var parmagında yarısı parmagının ıcınde yarısı dısında oyle gezıyo.Kullu mangocum senın anlattıgın seylerı kayınvalıdem yapamam ben korkarım ya alaca olursan dedı :( Nabıcam ben

Evet daha once de sıkıstırmıstı tırnagı cekılmıstı.Sımdı tırnagı cekılen parmagın yanındakının ucu kırılmıs.Alcıda da degıl.Alcıya alıncak bı yer degılmıs tam parmak ucu oldugu ıcın.Igne var parmagında yarısı parmagının ıcınde yarısı dısında oyle gezıyo.Kullu mangocum senın anlattıgın seylerı kayınvalıdem yapamam ben korkarım ya alaca olursan dedı :( Nabıcam ben

çok geçmiş olsun size. çok fena bır durum elinde ıgneyle durması bı arkadaşımda parmagında iple durmak zorunda kalmıştı uzun sure goruntusu bıle uzucuydu.
canım o zaman bu dedigim boyaları al bence bı kuafore götur ızah et ıyıce. alacalı olursa yakarım canını dıye de tehdıt et:) 10 liraya boyuyorlar boyayı kendin goturdugun takdırde yada 15 lira falan.

canım benim sacım siyahtı.seninki gibi yüzüm soluktu.ama kuaför hemen boyayla acılmaz dedi önce orealle actı sonra cikolata kahveye boyadı.su an o kadar güzel ki.herkes soruyo

Back