• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac çatışması...Lütfen öneri..

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba arkadaslar,
1 yıldır saclarımı sıyaha boyuyorum ve rengını degıstırmek ıstıyorum. Herkes cok koyu renk oldugunu ve benı makyajsızken soluk,makyajlıyken de sert gosterdıgını soyluyor ve moralım bozuluyor :çok üzgünüm: Kendı rengıne boyayıp golge mı attırsam yoksa bakır tonlarında bır renk mı yaptırsam. Bu arada bu saclar nasıl acılıcak bılmıyorum. Bır de bakır tonlarını cok ıstıyorum ama bana yakısırmı bılmıyorum. Şu yabancı gelın loreın ın sacı gıbı mesela ? Yakısır mı sızce ? Yardım ve fıkırlerınızı beklıyorum arkadaslar :enbuyukkk: :nazar: yerimseniben

Eklentiler

• $Resim_036.jpg
    $Resim_036.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 121
  • $26022009(006).jpg
    $26022009(006).jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 123
herkes yabancı gelinin saçına takmış durumda bence hiç güzel değil turuncumu ne renk anlamadım gitti.ama o renkli gözlü bunu unutmayın kızlar.

Buyulu kahveyı cok ınceleyemedım kucucuk bı fotoda gorebıldım canım onerın ıcın sagol yıne bakıcam ıncelıcem.Benı olgun gosteren bı sac ıstemıyorum, o yuzden yabancı gelın loreın ın sacları degısık geldı gozume. Karamel kahve boya dıyor kuzenım o nasıl acaba?? Bır de gunel ın bı fotosu varo da cokguzel bır de onu eklıyım yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar...

Bu nasıl arkadaslar?

Eklentiler

• $img0064im5hq8.jpg
    $img0064im5hq8.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 428
  • $liveimages5cyenifotoanaqr2.jpg
    $liveimages5cyenifotoanaqr2.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 189
canım ten rengin bana göre bayağı açık siyah dediğin gibi makyajsız çiğ, makyajlı vamp gösterir.
saç açılır bişey olmaz o 2 saatte açarlar saçı ama byıpranır sana söliim kızıl yama derim dönüşü çok zor oluyor kızıldan karamel olur bu günelin rengi de güzel sarı da gider sana ama o dediğiniz kızı ben bilmiyorum böyle kahve saça hafifi gülben ergen tarzı uçlara sarı çok hoş durabilrr

bence çok hoş durmuş sana siyah ama kaşlarını kalınlaştırabilirsin biraz :) nerden ne çıkardım :)
benimde saçım 6-7 senedir siyah boya o sıkılmışlığı bende çok çok iyi bilirim :(
bende bakır istiyomda kuaför yapamam dedi açamam dedi
ama sana bakır gider tenin beyaz zaten bi çok beyaz tene bide bronz tene gidiyo arasına gitmiyo

canım ten rengin bana göre bayağı açık siyah dediğin gibi makyajsız çiğ, makyajlı vamp gösterir.
saç açılır bişey olmaz o 2 saatte açarlar saçı ama byıpranır sana söliim kızıl yama derim dönüşü çok zor oluyor kızıldan karamel olur bu günelin rengi de güzel sarı da gider sana ama o dediğiniz kızı ben bilmiyorum böyle kahve saça hafifi gülben ergen tarzı uçlara sarı çok hoş durabilrr

hayatım kızıl ıstemıyorum acıkcası. Kızıl da sıyah gıbı kurtulması cok zor renk.Ne yapıcam bılmıyorum bugun kuafore gıdıcem nasıl ızah edeyım ne dıyım bılmıyorum.Kendı rengıne mı boyasam

canım ozel msj ayarlarını açar mısın? yukarda kullanıcı paneli var bak ordan ozel mesaj almak ıstıyorum gıbı bır yazı var onu bulup açarsan sevınırım

Canım actım ozel mesaj sıstemı aktıf dıyor. Nerde yanlıs yapıyorum bılmıyorum.Senı arkadas lısteme eklesem oluyormu ? Arkadasım onerılerıne ıhtıyacım var

tek bişi sölim bi arkadaş daha söylemiş kaşlarını biraz daha kalınlaştır bence ve ne olursa olsun hiç bişi insanın kendi saçı gibi olmuyo=))siyah hoş ve güzel bi renk ama devamlı kullanınca sıkılır tabi insan
günelin saç rengi güzel hem yüz hatlarını daha çok belli eder.(kaşları unutma)sırnaşık şey
eğer boyatırsan muhakkak resmini koyŞenizmerak ederiz şimcik

Tamam tatlım bı boyatsam koyucam dırekt zaten :P Kaş kalınlaştırmasını da dusunucem ve uygulamaya calısıcam. Gunel mı dıyorsunuz yanı sımdı canlarım.Tam bu yazıyı yazarken esım aradı hastanedeymıs arabanın kapısına sıkısmıs parmagı yıne :1no2: Rapor aldımı acaba memlekettekı kuaforume yaptırayım:P Ay ne kotuyum dımı.Umarım kocişim cok ıyıdır.

Back