• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyayacagim. Burdan beni takip edebilirsiniz. (Resimli) :-)

Tekrar boyasam olmaz mi diyosun yani? :-( Tekrar boyamayi dusunuyodum da.

:50: hayır tatlım olmaz ... dediğim gibi boyayı boya açmaz onun için saçını açman gerekir ve anladığım kadarıyla sen saçını oreal vs açtırmak istemiyorsun ... bak tatlım o zaman yapman gereken şu hatta burda kızlar bana da önerdi yaptım ve inan boya aktı... beyaz sabun alacaksın ve kepekli saçlar için şampuan önce saçını sabunla yıkayacaksın o boyayı akıtacak sonra sabun kepek yapmasın diye kepekli saçlar için olan şampuanı ... inanır mısın bir ayı bulmadan aktı benim saçımdaki boya :34:

:50: hayır tatlım olmaz ... dediğim gibi boyayı boya açmaz onun için saçını açman gerekir ve anladığım kadarıyla sen saçını oreal vs açtırmak istemiyorsun ... bak tatlım o zaman yapman gereken şu hatta burda kızlar bana da önerdi yaptım ve inan boya aktı... beyaz sabun alacaksın ve kepekli saçlar için şampuan önce saçını sabunla yıkayacaksın o boyayı akıtacak sonra sabun kepek yapmasın diye kepekli saçlar için olan şampuanı ... inanır mısın bir ayı bulmadan aktı benim saçımdaki boya :34:

Beyaz sabun ne oluyo? Ben yurtdisinda yasiyorum. Boya akitinca Tekrar boyamak icin mi?

beyaz sabun papatya suyuyla açmaya çalıştığım saçlarımı daha da açarmı acaba? 1 kaç seferdir yapıyorum ama anlayamadım.ben doğal bir renk istediğimden boyamayı düşünmüyorum.fikri olan varmı? 1 ay kadar yapayım ben de...

beyaz sabun papatya suyuyla açmaya çalıştığım saçlarımı daha da açarmı acaba? 1 kaç seferdir yapıyorum ama anlayamadım.ben doğal bir renk istediğimden boyamayı düşünmüyorum.fikri olan varmı? 1 ay kadar yapayım ben de...

canım bilmiyorum beyaz sabun boyayı akıtıyor daha çok bilmem ki saçının rengini de açar mı :44:

canım bilmiyorum beyaz sabun boyayı akıtıyor daha çok bilmem ki saçının rengini de açar mı :44:

boyayı akıtıyor olması çok güzel,ama kostik saçı kurutmaz mı ?? sabunlar kalıp gibi dursun,sertleşsin diye kostik koyuyorlar ya yaparken...

tabi tatlım hem bu sayede ilerde bunu merak eden kk üyelerine sen yardımcı olursun :kkk:
buradan öğrenmediğim şey kalmadı. ufkum genişledi.ee bizim de üstümüze düşen birşey olursa seve seve.herşey bilim için. kendimi feda ediyor ve kobay olarak kullanıyorum.gelişmelrei ben de paylaşırım o zaman :) konumuz: beyaz sabunun saç açmada etkisi var mı?:9:

eski saçına göre 2 ton açık duruyor cnm saçın ışıkta ve güneşte sıcak tatlı bir kahve tonu olur canını sıkma beyaz sabun gerçekten akıtıyor ben denedim fındık kakao diye bir renk aldım çok koyu tuttu koyu kestane oldu hergün sabah akşam beyaz sabunla yıkadım hemen ardından kepek şampuanıyla yıkadım bir haftada epey akıttım açıldı saçımın rengi cnm sabun sertleştiriyor ama ardından kepek şampuanı yumuşatıyor ve rengi açılıyor istersen dene kepek şampuanıda boyayı akıtıyor cnm bir dahakine 8 in altına inme boyada açık tutmasını istersen :7:

eski saçına göre 2 ton açık duruyor cnm saçın ışıkta ve güneşte sıcak tatlı bir kahve tonu olur canını sıkma beyaz sabun gerçekten akıtıyor ben denedim fındık kakao diye bir renk aldım çok koyu tuttu koyu kestane oldu hergün sabah akşam beyaz sabunla yıkadım hemen ardından kepek şampuanıyla yıkadım bir haftada epey akıttım açıldı saçımın rengi cnm sabun sertleştiriyor ama ardından kepek şampuanı yumuşatıyor ve rengi açılıyor istersen dene kepek şampuanıda boyayı akıtıyor cnm bir dahakine 8 in altına inme boyada açık tutmasını istersen :7:

Peki canim, tskler :)

beyaz sabun boyanın sactan cıkmasına yardımcı olur, boya gidince zamanla kendi sacın acılır bu yüzden sabun uygulaması senin i,stediğinin tersi sonuc verir kendi sacların daha koyu cunku

saçlarım açık kumraldı. loreal ekselans 7 numaraya boyamıştım daha önce. bir de sublime mousse serisinden 70 numaraya bugün boyadım. sürümü kolaydı ve kokusuzdu ama rengi çok koyu oldu. çok üzüldüm. şimdi saçım koyu kahve. inşallah açılır yıkandıkça

Back