Hic fark yok ya
Acici kullanmadim, resim ekliyorum ..
Eki Görüntüle 223743 Eki Görüntüle 223744 Eki Görüntüle 223745 Eki Görüntüle 223746
Cok hafif acilmis rengi.Guneste daha fazla belli oluyordur.
tüh canım ya ben nasıl yetişemedim sana ... gitti paracıklar. saçı aynı senin renginde olan arkadaşım vardı ve tam olarak aynı renge boyadık hemde üst üste sürekli.... peki sonuç... tırt ... hiç bir değişim olmadı. açık renkleri bir kuaför yapabiliyor bence ha kuaförlere güvenim yok evde yapacağım mı diyorsun bence gidip en açık rengi almalısın. hatta boyamamış olsan git elindeki boyaları en açık sarıyla değiş diyecektim... inan asla o kutuda ki civciv kafa gibi olmazdı işte tam senin istediğin gibi biraz açılırdı... ama dikkat et şimdi gidipte en açık rengi alma canım çünkü bir numaralı kural boya boyayı açmazbunu akıtman lazım
super marketlerde satilan sac rengini acmak icin spreyler var.Hani kücükken saclarimizi oksijenli suyla yada papatya suyuyla acardik ya öyle bi sivi iste...
ben o spreyle saclarimi baya bi actim günesli günlerde sykiyorum cikiyorum günes yokkende fön makinasini kullaniyorum cok dogal hos bir renk veriyor
sacimada hic zarar vermedi memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?